1. Home>
 2. Oplossingen>
 3. Aantrekkelijk en optimaal verlonen en belonen >
 4. Internationale payroll - zonder het gedoe>

Pro, jouw complete hr-oplossing

Je bedrijf uitbreiden in het buitenland is een spannend avontuur. De toenemende complexiteit van je hr en payroll? Dat neem je er liever niet bij.  SD Worx Pro voorziet in al wat je nodig hebt: een volwaardig Core HR-systeem, nauwkeurig workforce management, een vlotte gecentraliseerde Europese payroll en werknemersgericht talentmanagement.

Vraag vrijblijvend je gesprek aan
International core HR solution with integrated payroll

Geef je internationale ambities een vliegende start

Clock
Verbeter je employee experience

Verhoog de werknemerstevredenheid met een modern hr-portaal met selfservice, correcte en tijdige loonbetalingen en een talentmanagementsysteem ontworpen door en voor werknemers.

Benefits
Voor iedereen

Gebruik het Core HR platform ook voor je landen met slechts enkele werknemers en verzeker voor iedereen dezelfde employee experience.

Success
Neem sneller beslissingen

Krijg ongezien inzicht in je volledige personeelsbestand door gegevens van Core HR, workforce management en payroll samen te voegen in rapporten over landen heen.

Payroll
Bespaar op implementatie

Omdat Core HR, payroll en workforce management van nature volledig geïntegreerd zijn, is er minder tijd nodig om te implementeren en vermijd je bijkomende ontwikkeling.

Personal Info
Zorgeloze payroll

Nooit meer worstelen met een payrollrun of een deadline missen. Boetes wegens nalevingskwesties? Dat is verleden tijd. Onze specialisten staan voor je klaar.

Een geïntegreerde complete hr-oplossing

Laat Core HR over aan jouw mensen

SD Worx People, ons flexibele internationale HR-systeem, maakt het beheer van je volledige personeelsbestand eenvoudiger. Hoe? Door al je personeelsgegevens en alle hr-processen te integreren in een gecentraliseerd platform dat AVG-conform is en uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid. Werknemers, leidinggevenden, lokale payrollconsulenten en hr-professionals zijn met elkaar verbonden binnen dit intuïtief digitaal ecosysteem, gestuurd door selfservice workflows.

  Maak kennis met SD Worx People
  Leave payroll to our people

  Laat payroll over aan onze specialisten

  Besteed je internationale payroll uit aan onze deskundige teams die instaan voor de unieke behoeften van jouw werknemers in heel Europa. Van snel veranderende lokale wettelijke regelgeving tot culturele verschillen en verwachtingen – onze lokale payrollconsultants kennen ze als hun broekzak. Vertrouw op hen voor nauwkeurige en lokaal conforme payroll bij elke cyclus.

   Get more done with Workforce Management

   Krijg meer gedaan met workforce management

   Verbeter de productiviteit met de geïntegreerde oplossingen voor workforce management.  Bespaar tijd en voorkom fouten met cloud gebaseerde tools voor tijdevaluatie, afwezigheidsbeheer en planning. Gebruik onze vooraf geconfigureerde oplossing voor standaard afwezigheidsbeheer of doe aan schaalvergroting om te profiteren van de voordelen van een volledige strategische oplossing voor workforce management.

    Focus on your people

    Focus op je mensen

    Verander de manier waarop je met talent omgaat en creëer vandaag nog een toekomstbestendige organisatie. Met ons skills platform kan je het volledige potentieel van je mensen en teams benutten door drie gewoonten deel te laten uitmaken van je ondernemingscultuur: de ontwikkeling van skills, groeidoelstellingen en feedback geven. Je werknemers krijgen de touwtjes van hun loopbaan in handen, op een manier die voorheen niet mogelijk was.

     Meer weten? Ga vrijblijvend met ons in gesprek