1. Home>
 2. Oplossingen>
 3. Aantrekkelijk en optimaal verlonen en belonen >
 4. Internationale payroll - zonder het gedoe>

Flo, integratie van internationale payroll en hr-software

Het beheren van internationale payroll kan lastig zijn – vooral met meerdere payrollproviders in verschillende landen. Alle payrollgegevens up-to-date en foutloos houden in verschillende systemen? Wat een gedoe.

Bespaar tijd en middelen met één enkele payrollpartner in heel Europa en een degelijke integratie van je vertrouwde hr-software in onze toonaangevende oplossingen voor internationale payroll.

Vraag vrijblijvend je gesprek aan
International payroll and HR software integration

Centraliseer je internationale payroll en benut je HCM optimaal

Success
Versterk je hr-teams

Optimaliseer payrollprocessen en zorg ervoor dat elke werknemer correct en tijdig betaald wordt in alle landen. Voorkom tijdrovende, foutgevoelige handmatige gegevensinvoer en verminder het aantal runs buiten de cyclus.

Shield
Maximale veiligheid

Zorg ervoor dat alle payrollgegevens en -bestanden veilig worden opgeslagen en gedeeld op 'need-to-know'-basis via Flows, ons ISAE 3000-gecertificeerde en AVG-conforme integratieplatform.

Expertise
Vraag deskundig advies

Houd een korte lijn met je lokale payrollconsultant en onze fiscale en juridische specialisten. Zij staan je bij en houden je op de hoogte van de steeds veranderende regels.

Analytics
Verdiep je kennis

Benut je hr- en payrollgegevens optimaal door ze samen te voegen in internationaal geaggregeerde analytics en kwaliteitsvolle rapporten een voor wereldwijd overzicht van je payroll

Benefits
Harmoniseer je payroll

Zorg voor een consistente dienstverlening in alle landen waar je actief bent en laat je hr-teams samenwerken binnen één enkele moderne intuïtieve gebruikservaring.

Lokale expertise, wereldwijde governance, naadloze integratie

Managed Payroll Services

Managed Payroll Services

Besteed je internationale payroll uit aan onze deskundige teams die inspelen op de unieke behoeften van je werknemers in elk land. Van snel veranderende regelgeving tot culturele verschillen en verwachtingen – je lokale payrollconsultants kennen ze als hun broekzak. Vertrouw op hen voor nauwkeurige en lokaal conforme payroll.

  HCM- en payrollintegratieplatform

  Maak kennis met SD Worx Flows, onze technologie voor een betere internationale payroll. Door je vertrouwde hr-software – zoals SAP SuccessFactors of Workday – te integreren met onze toonaangevende internationale payrolloplossingen, stelt dit platform je in staat om de kracht van automatisering te benutten en tegelijkertijd je bestaande Human Capital Management (HCM)-investering te maximaliseren. Volg het complete payrollproces voor elk land 24/7 op en ontvang een melding wanneer er gegevens ontbreken of onjuist zijn.

   Real-time data dashboards and reports

   Realtime data en rapporten

   Gebruik de nauwkeurige dashboards in SD Worx Flows om eenvoudig alle payrollparameters in en tussen landen, kostenplaatsen en tijdvakken te analyseren – van kosten voor overuren tot afwezigheden. Behoefte aan bredere rapporten, inclusief je eigen financiële gegevens, verkoopdoelen enz.? Haal de gegevens die je nodig hebt uit SD Worx Flows, klaar om te gebruiken in je eigen dashboards.

    4 screens

    Geïntegreerd workforce management

    Maar waarom daar stoppen? Voeg oplossingen voor workforce management toe aan het SD Worx Flows-platform om snel de juiste persoon aan de juiste taak toe te wijzen – op elk moment. Verbeter je productiviteit, bespaar tijd en voorkom fouten met cloudgebaseerde tools die lokaal tijd- en aanwezigheidsbeheer, workforce management en taakbeheer verenigen en je slimme inzichten bieden in je personeelsbestand.

     Welke HCM gebruik je?

     Workday Logo
     SAP SuccessFactors Logo

     Meer weten? Ga vrijblijvend met ons in gesprek