1. Home>
 2. Oplossingen>
 3. Aantrekkelijk en optimaal verlonen en belonen >

Internationale payroll - zonder het gedoe

Worstel je met meerdere payroll providers in verschillende landen, het naleven van de lokale wetgeving en de zoektocht naar de beste organisatie van je internationale payroll? Laat alle complexiteit voor wat het is en concentreer op de groei van je bedrijf. Wij bieden sterke lokale payroll services – en veel meer dan dat – in heel Europa. Tegelijkertijd bieden we toonaangevende technologie, één contract voor alle landen en een wereldwijde governance, zodat jij het overzicht behoudt.

Neem contact op over internationale payroll
International Payroll

Europese focus en lokale expertise

In de complexe en sterk gereguleerde Europese context kan een slecht beheerde payroll een dure zaak zijn – voor je bedrijfsresultaten én reputatie. Door je payroll uit te besteden aan onze lokale specialisten en zorgen wij ervoor dat deze correct en 100 % conform is, waar je ook medewerkers in dienst neemt. Van Stockholm tot Sevilla, en van de Ierse tot de Zwarte Zee, SD Worx maakt payroll eenvoudiger in heel Europa.

  Let's talk

  Meer dan payroll

  Wat de omstandigheden ook zijn, payroll stopt nooit. Wanneer je obstakels tegenkomt, kun je rekenen op het advies van onze lokale specialisten in het nationale arbeidsrecht, collectieve arbeidsovereenkomsten, expatbeheer, het betreden van nieuwe markten en nog veel meer. Want dat is wat je nodig hebt als je te maken hebt met strikte payrolldeadlines: snel en nauwkeurig advies over elke uitzondering die  op je pad komt.

   IPS Dashboard Mockup

   Neem sneller de juiste beslissingen

   Wat heb je nodig om je hr-team extra strategische waarde te bieden? Realtime gegevens, duidelijke rapporten over de basis-hr-gegevens, accuraat overzicht van de payrollkosten en doorgedreven analyses. En dat is precies wat je krijgt als je kiest voor onze internationale payrolldiensten. Resultaat: duidelijk zicht op je globale medewerkersbestand, duidelijke inzichten en meer controle, zonder tijdrovend handmatig werk.

    Vraag vrijblijvend meer info
    Tool Service Governance

    Het absolute comfort van een alles-in-een oplossing

    Weg met die resem aan contracten, verschillende callcenters in verre landen, onoverzichtelijke structuren en een allegaartje van tools. Met SD Worx krijg je één oplossing voor alles: één contract, één aanspreekpunt, één governancemodel, en geharmoniseerde serviceniveaus op al je locaties.

     Everest Group

     Everest Group erkent SD Worx als leider in the Multi-country Payroll (MCP) Solutions PEAK Matrix 2022 voor EMEA.

      Lees meer over onze attesten en erkenningen

      Waarom SD Worx?

      Gründe für SD Worx
      75+Jaar ervaring

      Gründe für SD Worx
      82.000+Klanten

      document with coins
      5,2 miljoen+Loonberekeningen per maand

      People icon
      7.000+Hr-professionals

      Company
      60+Kantoren in heel Europa

      Meer weten? Ga vrijblijvend met ons in gesprek

       Vertrouwde partner van wereldvermaarde bedrijven

       Orange
       Logo-Scotch-Soda_80x80
       Komatsu
       Siemens