1. Home>
 2. Oplossingen>
 3. Payroll & Reward>

Internationale payroll

International Payroll

Payroll managers van internationale bedrijven ervaren het respecteren van de lokale regelgeving, het uittekenen van het meest efficiënte operationele model en de omgang met de verschillende providers als hun grootste uitdagingen. Hoe wij daarbij kunnen helpen? We bieden uitgebreide lokale expertise, eigen payroll technologie en HR diensten in 17 Europese landen. Tegelijkertijd voorzien we naadloze integratie met je Core HR en je software voor tijdsregistratie -  in één contract en één internationaal governancemodel. Met onze “Glocal” aanpak  en onze flexibele serviceniveaus zijn wij de juiste partner voor organisaties die klaar zijn om de toekomst binnen te stappen.

Contacteer ons
International Payroll

Onze oplossingen

SD Worx
International People Solutions

Een geïntegreerde, complete oplossing: de internationale Core HR van SD Worx geïntegreerd met lokale payrollsystemen over de hele wereld.

Workday_300x300
Workday

Met de HRM-software van Workday krijg je een compleet overzicht van je personeelsbestand en hun vaardigheden en capaciteiten. Makkelijk te integreren in de payrolloplossingen van SD Worx.

Logo SuccessFactors
SAP SuccessFactors

Adessa, onderdeel van de SD Worx-groep, helpt bedrijven om hun HR te digitaliseren en hun payroll te optimaliseren – in de SAP Payroll Engine of geïntegreerd met onze lokale payrolloplossingen.

Lees meer
8520

Verminder je werklast aanzienlijk

Op het vlak van payroll dreigt voor internationaal actieve bedrijven vaak een onontwarbaar kluwen van payrollproviders en -processen in verschillende landen. Daar één overzichtelijk geheel van maken inclusief geconsolideerde rapportering is geen sinecure. Vermijd dat soort problemen door te werken met één leverancier die een gestroomlijnde, effectieve wereldwijde payrolloplossing biedt in meer dan 150 landen.

  Services de paie flexibles

  Ga voluit voor compliance, nauwkeurigheid en personalisering

  Vertrouw je payroll toe aan onze payroll experten die toezien op de naleving van de immer evoluerende arbeidswetgeving, bij elke loonberekening de spijker op de kop slaan en het systeem helemaal afstemmen op je behoeften. Kies voor een gecentraliseerd payrollteam, een samenwerking met een lokale expert per land of een combinatie van beide. Wij zijn pas gerust als jij je 100% goed voelt bij hoe alles geregeld is.

   Tableau de bord SD Worx People

   Neem sneller de juiste beslissingen

   Wat heb je nodig om je hr-team extra strategische waarde te bieden? Realtime gegevens, duidelijke rapporten over de basis-hr-gegevens, accuraat overzicht van de payrollkosten en doorgedreven analyses. En dat is precies wat je krijgt als je kiest voor onze internationale payrolldiensten. Resultaat: duidelijk zicht op je globale medewerkersbestand, duidelijke inzichten en meer controle, zonder tijdrovend handmatig werk.

    Une plateforme unique pour harmoniser la paie internationale

    Makkelijk te integreren met je huidige tools

    Gebruik de internationale Core HR-software van SD Worx voor een complete end-to-endoplossing. Of maximaliseer het rendement van je huidige tools door te profiteren van kant-en-klare integratie met toonaangevende HCM-platformen zoals SAP SuccessFactors en Workday. SD Connect werkt met één enkele connector tussen je HRIS en de lokale loonmotoren van SD Worx.

     Une approche unique intégrant les services, les outils et la gouvernance.

     Het absolute comfort van een alles-in-een oplossing

     Weg met die resem aan contracten, telefoontjes met callcenters aan de andere kant van de wereld, onoverzichtelijke structuren en ontelbare how-to-tekstjes voor een allegaartje van tools. Met SD Worx krijg je één oplossing voor alles: één contract, één aanspreekpunt, één governancemodel, plus geharmoniseerde serviceniveaus in alle landen.

      Payroll

      Toonaangevende speler

      Samen met maar 20 andere bedrijven wereldwijd kreeg SD Worx een vermelding als representatieve leverancier (‘Representative Vendor’) in Gartner’s Market Guide for Multicountry Payroll Solutions van juli 2020. Een hele eer!

       Waarom SD Worx

       Gründe für SD Worx
       76.000+ Klanten

       Flawless payroll
       75+Jaar ervaring

       Favoriser la flexibilité et l'employabilité des collaborateurs
       150+Landen

       Possibilités étendues de création de rapports
       5 miljoen+ Loonberekeningen per maand

       Vertrouwde partner van wereldvermaarde bedrijven

       Logo Nike
       Komatsu
       Borealis Logo
       Orange
       Logo_Biocartis
       Roche Diagnostics
       quick_logo