1. Home>
 2. Oplossingen>
 3. Core HR>

Core HR & Payroll op SAP SuccessFactors

Local payroll

Adessa, een bedrijf van SD Worx, staat in voor het ontwerp, de implementatie, de ondersteuning en het beheer van SAP HCM & SuccessFactors Employee Central (EC) en Employee Central Payroll (ECP). Reken ook op onze payroll experts om je te ondersteunen met je loonadministratie – ter plaatse of in de cloud, in de SAP-loonmotor of geïntegreerd met onze eBlox oplossing.
Wat als je vandaag de eerste stap zet naar een geïntegereerde HR?

Stuur ons een bericht!
Local payroll

Voordelen voor jouw onderneming

Favoriser la flexibilité et l'employabilité des collaborateurs
Employee engagement

Innovatieve mobiele applicaties en tijdige uitbetalingen – het perfecte recept voor een onberispelijke employer branding.

Consultants spécialisés
200% gemoedsrust

Ons team van ruim 450 SAP-experts zorgt voor een doorgedreven ondersteuning en de ultieme flexibiliteit.

Icon arrow
Goed voor je budget

Blijf binnen je budget met een snelle implementatie door één enkele aanbieder van technologische ondersteuning en payrolldiensten.

bar graph
Zet je payroll aan het werk

Neem datagedreven beslissingen door je operationale payrollgegevens te koppelen aan andere hr- en bedrijfsgegevens.

Icon_Color_Fluid
Oplossingen op maat

Onze oplossingen integreren naadloos met je bestaande hr-oplossingen en we inspireren met onze best practices.

Oplossingen van Adessa op SAP SuccessFactors

Uitgebreide ervaring met SAP

Adessa maakt elke maand meer dan 165 SAP-klanten gelukkig en verwerkt 350.000 loonbrieven per maand. We zijn daarmee een marktleider voor hr- en payrolloplossingen op basis van de nieuwste SAP-technologieën, zoals Payroll Control Center en Work Zone. Zodra we weten wat jij precies zoekt, stellen we een oplossing op maat samen, met een betrouwbare businesscase, gericht op gebruikerservaringen en efficiënte hr-processen.

  Maak kennis met Adessa
  Model van payrolldiensten

  Flexibele payrolloutsourcing

  Of je nu je payroll beheert in SAP (EC of HCM) of je SAP-systeem koppelt aan onze eBlox oplossing,  we staan voor je klaar. Onze lokale payrollexperts bieden je een hoogwaardige ondersteuning, zoals controles op het gebied van de naleving van de regelgeving, post-payrolldiensten en mogelijkheden voor gegevensinvoer. Kies je gewenste niveau van outsourcing, van Managed Payroll Services tot een volledige outsourcing.

   Snelle implementatie van Employee Central

   Meer voor minder

   Implementeer snel met Adessa Simplified_HR! Het combineert best practices uit de sector met een diepgaande expertise en een sterke focus op jouw succes. Met deze toonaangevende oplossing kun je in een mum van tijd aan de slag. Adessa Simplified_HR is een eenvoudig, alomvattend abonnement waarmee middelgrote ondernemingen zonder kapitaalinvestering toegang krijgen tot SuccessFactors.

    Software met oog voor je medewerkers

    Ben je op zoek naar een mobiele, gebruiksvriendelijke, cloudgebaseerde en gelokaliseerde HR-oplossing? Dan is SAP SuccessFactors Employee Central wat je nodig hebt! Deze geavanceerde oplossing laat je medewerkers profiteren van gestroomlijnde en consistente processen voor tal van hr-domeinen, zoals bijv. de onboarding van nieuwe medewerkers. Onze projectaanpak en “accelerators” bieden een voorspelbare implementatietijdlijn, terwijl we tegelijkertijd de flexibiliteit en vrijheid maximaliseren.

     Un logiciel axé sur les collaborateurs

     Nooit alleen en altijd up-to-date

     Onze service stopt niet na de Go-Live. Adessa ProCare is een efficiënt en flexibel ondersteuningsmodel dat ontworpen is voor het uittekenen van duurzame oplossingen op lange termijn en de oplossing van tickets op korte termijn. Ons ervaren team van lokale en internationale consultants staat klaar voor een volledige technische en hr-ondersteuning zodat je investering in SAP SuccessFactors vruchten afwerpt en je op de hoogte blijft van de nieuwste releases en innovatieve hr-trends.

      Adessa
      SAP SuccessFactors
      SAP Gold Partner