1. Home>
 2. Nieuws & inspiratie>
 3. Talent>

Het rendement van engagement: enkele sprekende cijfers

-Leestijd:: 3 Minuten
engagement

Hoewel tevredenheid en betrokkenheid nauw samenhangen, is hun effect op de werkvloer niet hetzelfde. De cijfers liegen er niet om: de factoren die impact hebben op de betrokkenheid verdienen dringend meer aandacht. Ontdek wat je wint door aandacht te schenken aan het stimuleren van het engagement van je medewerkers in deze infografiek.

  infografiek

   Maak werk van engagement

   Geëngageerde medewerkers vallen meteen op: ze zijn gepassioneerd met hun job bezig, stralen energie uit en zijn oprecht trots op hun bedrijf. Maar hoe til je je medewerkers naar dat hogere niveau, zodat ze je organisatie vleugels geven?

    Download hier het gratis e-book
    Cathy Geerts
    ByCathy Geerts-Chief HR Officer

    Gerelateerde artikelen

    wfmebooknl
    Ebook

    Waarom Workforce Management en waarom nu?

    Snelle en ongekende veranderingen op de arbeidsplaats stimuleren de adoptie van digitale hr-oplossingen. De grootste uitdagingen waar hr voor staat, zijn het welzijn van het personeel, de werknemerservaring en de war for talent. Workforce Management (of personeelsbeheer) speelt een belangrijke rol in de tools en inzichten die nodig zijn om die uitdagingen het hoofd te bieden. Ontdek er meer over in dit gratis ebook.

    2021-09-08
    Subdomain HR-data Hero
    Event

    Reinventing Talentmanagement

    Ben je klaar om jouw talentmanagement naar een hoger niveau te tillen? En ben je daarvoor op zoek naar nieuwe inzichten, tips & tricks? Dan is deze webinar interessant voor jou. We delen onze bevindingen uit een recente Europese studie, alsook werpen we ons licht op tendensen en kaarten enkele best practices aan.

    2021-05-01
    blog_wfm
    Blog

    Workforce Management, nu en in de toekomst

    De wereld van werk is altijd in beweging en ook op het gebied van Workforce Management volgen veranderingen zich in rap tempo op. Zeker in een jaar als 2020 heeft Workforce Management een extra dimensie gekregen want organisaties moesten meer dan ooit meebewegen met een markt waarin onzekerheid de bovenhand voerde. Bij sommige bedrijven was het drukker had dan ooit terwijl anderen de vraag steeds verder zagen slinken.

    By Nina Bouw2021-01-27