1. Home
Advies geven aan KMO's

Overstappen naar SD Worx ?

Bereken je prijs en sluit digitaal aan

Wij begeleiden jouw KMO van a tot z! Simuleer en bereken de prijs op maat van jouw onderneming en kies het pack dat jou het beste past. Via ons eenvoudig en automatisch aansluitproces word je digitaal klant én betaal je geen administratieve opstartkosten.

Advies geven aan KMO's

Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Je doet als zaakvoerder zelf je personeelsadministratie, of je hebt iemand die dat deeltijds voor jou doet? Vertrouw gerust op SD Worx om jouw 'externe personeelsdienst' te zijn. In deze uitdagende arbeidsmarkt, en met een steeds complexer wordende wetgeving, is dat geen overbodige luxe.

Geschikt personeel vinden, je lonen berekenen, je verloning of werkorganisatie slim regelen, of goed omgaan met een ontslagsituatie: er zijn heel wat situaties waarin je een gespecialiseerde partner aan je zijde kan gebruiken.

Of je nu één medewerker tewerkstelt, of samenwerkt met een wat groter team: ontdek onze aanpak en ons aanbod, helemaal op jouw maat!

  Vraag vrijblijvend een prijsvoorstel!

  Loonberekening en personeelsadministratie

  Speciaal voor jou vonden we de dienstverlening van het sociaal secretariaat opnieuw uit. Met ons ‘Ondernemer Pack’ verlossen we je van je administratieve personeelszorgen. Naast de loonberekening zit er bij ons zoveel méér in dit pakket: een arbeidscontract of arbeidsreglement, begeleiding bij ontslag of sociale inspectie, een vooruitblik op je personeelskosten, superhandige software voor jou én je medewerkers... het zit allemaal standaard in het 'Ondernemer Pack'. Het voordeel? Een pak extra services waarvoor je géén extra factuur krijgt.

  Wil je nog een stapje verder gaan, en alle personeelszaken gewoon met je smartphone regelen? Dan is ons ‘Full Ondernemer Pack’ iets voor jou!

   Meer weten?

   Advies rond personeelszaken

   Regelmatig word je geconfronteerd met een 'eerste keer'. Voor het eerst een student inschakelen, deeltijdse medewerker aanwerven, omgaan met een langdurige afwezigheid, overuren of ontslag. De eerste bedrijfswagen, sociale inspectie, aanvraag voor opslag … Telkens moet je dan kunnen vertrouwen op kwalitatief advies.

   Onze kantoordirecteurs sparren graag met je over je personeelszaken. Bij specifieke vragen staan onze specialisten voor je klaar. Je krijgt van hen een duidelijk en uitvoerbaar antwoord op je vraag, geen algemeen advies. Of het nu over contracten, salaris of arbeidstijd gaat. Ook met vragen over internationale tewerkstelling ben je bij ons aan het juiste adres.

    Op zoek naar advies?

    Medewerkers vinden

    Een geschikte medewerker vinden die je vast opneemt in je onderneming, vergt veel tijd en inspanning. Daar helpen we je graag bij.

    Of haal je interessante opdrachten binnen, maar laat je personeelscapaciteit het net niet toe? Dan is een tijdelijke medewerker misschien de oplossing. Ook die uitzendkracht of freelancer kunnen wij prima voor je regelen.

     Interim nodig, of hulp bij je rekrutering?
     BE_person_robinbeens
     Ik hou niet van de term 'micro-ondernemingen’. Want ze zijn van ‘macro-belang'. Essentieel voor jobcreatie en economische groei. Onmisbaar als bakermat voor innovatie. De gezondheid van jouw onderneming primeert. Voor jou. Voor onze maatschappij. En dus ook voor ons.
     Robin Beens, Directeur, SD Worx voor KMO

     Waarom kiezen voor SD Worx?

     Telewerken
     Voor al je personeelszaken, van a tot z

     Wij staan aan je zijde bij elke stap die je met je bedrijf neemt of die je medewerker in zijn loopbaan zet. Van aanwerving tot exit, met een massa ervaring in het verlonen, inzetten en doen groeien van medewerkers. En dat in alle sectoren, uiteraard.

     Checklist
     Ondernemer Pack: een aanbod op jouw maat

     Onze klanten hebben ons gevraagd een pakket te ontwikkelen op hun maat. Een sociaal secretariaat dienstverlening die alle basisbehoeften dekt, en hen verzekert bij niet-alledaagse gebeurtenissen zoals een ontslag of een sociale inspectie. Bovendien erg transparant qua prijs en makkelijk te budgetteren.

     Advice
     We maken complexe dingen simpel

     Het arbeidsrecht en de fiscale wetgeving zijn complex en wijzigen snel. Toch maken wij alles zo eenvoudig en concreet mogelijk voor je. Onze adviseurs spreken jouw taal, en maken je duidelijk welke risico's je loopt, welke kansen er zijn, en wat het voor jouw portemonnee (én die van je medewerkers) betekent.

     Samenwerken
     Vertrouwenspersoon van 30.000 ondernemers

     Meer dan 30.000 ondernemers met minder dan 10 medewerkers geven ons elke dag hun vertrouwen. Zij zijn tevreden gebruikers van ons aanbod op hun maat.

     Graag meer weten?

     Heb je een concrete vraag, of overweeg je een samenwerking? Geef ons een seintje en een collega uit je regio neemt zo snel mogelijk contact met je op.

      Vraag vrijblijvend een prijsvoorstel, of meer info