1. Home
 2. KMO's met méér dan 10 medewerkers
glimlachende werknemer

Je internationale tewerkstelling in de handen van experts

Om je business structureel te versterken in een exportmarkt is een tijdelijke of permanente vertegenwoordiging ter plaatse – bemand door locals en/of expats – soms een must. Maar tewerkstelling in het buitenland komt met heel wat nieuwe vragen. Net zoals het werven van buitenlands talent in je thuisbasis, trouwens. Wij adviseren je over de fiscale, juridische en administratieve kant van de zaak. Vanuit onze kantoren in 18 Europese landen leiden we je internationale tewerkstelling in goede banen.

glimlachende werknemer
icoon wegwijzer kleur

Je eerste medewerker tewerkstellen in het buitenland

Versterking voor je bedrijf in het buitenland: het is een belangrijke mijlpaal in je internationaliseringsproces. Maar juridisch, fiscaal en administratief begeef je je op onbekend terrein. Want hoe zit het met de lokale sociale zekerheid? In welke mate wijkt het arbeidsrecht er af van het onze? En hoe start je ter plaatse een payroll op?

  Een vraag over internationale payroll?
  icoon organisatie kleur

  Een buitenlandse medewerker aanwerven in België

  Wie actief is in een specifieke niche, moet voor versterking soms over de landsgrenzen heen kijken. Heb je een buitenlandse medewerker op het oog, dan komt zijn of haar aanwerving met specifieke verplichtingen op juridisch en fiscaal en socialezekerheidsvlak. Om zo’n profiel over de streep te halen, moet je bovendien een competitief salarispakket aanbieden in lijn met zijn of haar gewoontes qua verloning en extralegale voordelen.

   Ga voor een vlotte aanwerving met onze expertise
   icoon CoreHR kleur

   De payroll en hr-administratie van expats en salary splits vereenvoudigen

   Elk type van internationale tewerkstelling vereist een bijzondere fiscale en sociaalrechtelijke aanpak. Veel bedrijven berekenen daarom de lonen van hun expats en internationale medewerkers apart, een arbeidsintensief proces! Onze experts nemen je alle formaliteiten uit handen (bv. aanvraag A1-formulier) en maken de nodige berekeningen (bv. aangifte inkomstenbelasting voor expats en salary splits). Het resultaat: een tijdsefficiënte internationale payroll die klopt als een bus.

    Van gedachten wisselen met een van onze experts in internationale tewerkstelling?
    icoon payroll kleur

    Je internationale payroll harmoniseren

    Bijblijven met lokale wetgeving is geen sinecure, zeker wanneer je in verschillende landen medewerkers hebt. Of misschien werk je vandaag met verschillende partners samen, maar wil je je processen en/of rapportering harmoniseren. Wat je situatie ook is, onze consultants begeleiden je van a tot z: van fiscaal advies over de samenstelling van verloningspakketten tot de effectieve opstart van je payroll. Zodat jij voluit kunt gaan voor de internationale groei van je onderneming.

     Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

     Wil je ons beter leren kennen?

     Heb je een concrete vraag of overweeg je een samenwerking? Geef ons een seintje en een collega uit je regio neemt zo snel mogelijk contact met je op.

      Geef ons een seintje