Team

Payroll, personeelsbeheer en meer voor jouw kmo

Team

Hoe kunnen we jou helpen?

Samenwerken
Dienstverlening

Ben je op zoek naar het best mogelijke sociaal secretariaat voor je kmo? Vraagt de personeelsadministratie teveel van je kostbare tijd? Of laat je liever een specialist zoeken naar die nieuwe medewerker? SD Worx staat voor je klaar. Wij nemen je werk én kopzorgen graag van je over. Van aanwerving tot afscheid, en alles ertussenin.

Online beheer
Software

Software en tools zijn onmisbaar om je administratie juist en efficiënt te beheren. Niet alleen voor jouzelf, maar ook voor je medewerkers. Bespaar tijd en win inzicht met onze payroll en HR oplossingen. Ontdek hoe gebruiksvriendelijk ze zijn, net omdat ze speciaal gebouwd zijn voor en mét kmo's.

Advice
Advies en opleidingen

Een doordacht personeelsbeleid kan het verschil maken in een moeilijke arbeidsmarkt. Maar welke keuzes maak je concreet, bijvoorbeeld qua verloning of flexibel werken? Onze specialisten in sociaal en fiscaal recht en HR adviseren je graag. Ze staan klaar bij elke belangrijke stap van je medewerkers of je bedrijf. Van een aanwerving of ontslag tot tewerkstelling in het buitenland.

We staan aan je zijde bij elke stap die je zet

Ontdek onze themapagina's

Medewerkern aanwerven

Starten met personeel

Op zoek naar meer informatie over 'Starten met personeel'? Bekijk onze blogberichten over dit thema.

Lees meer
Telewerken

Telewerken

Telewerken werd in een mum van tijd het nieuwe normaal. Wij bundelden alles wat je moet weten over telewerk op één overzichtelijke pagina.

Lees meer
Op restaurant

Tijdelijke tewerkstelling

Op zoek naar meer informatie over 'Tijdelijke tewerkstelling', denk aan jobstudenten, interim en meer? Lees onze blogberichten.

Lees meer
Business owner

Corona

Vragen over de impact van corona op je tewerkstelling? Dagelijks nieuwe antwoorden beschikbaar.

Lees meer
Motivatie van medewerkers

Sociale inspectie

Je goed voorbereiden op een sociale inspectie doe je met deze informatie. Ontdek wat we hebben over dit thema.

Lees meer

Contacteer ons

Heb je een vraag over een ander onderwerp?

Stel je vraag

Een greep uit onze inspirerende blogartikels

kassa
Blog

Doelgroepvermindering eerste aanwerving: zo werkt het vanaf 1 januari 2022

donderdag 9 december 2021

Voor het eerst aanwerven is geen klein bier. Om deze prille stappen als werkgever vlotter én betaalbaarder te maken, biedt de federale overheid sinds 2016 een doelgroepvermindering aan. Concreet: wie voor het eerst iemand in dienst neemt, betaalt op het loon van die medewerker geen patronale basisbijdragen. Dat voordeel blijft in 2022 bestaan, al is het in gewijzigde vorm. We vatten de veranderingen samen in drie vuistregels.

Aanwerven
telewerken
Blog

Kosten voor telewerk als beroepskosten opnemen in de belastingaangifte: niet altijd voordeliger

vrijdag 4 juni 2021

Kosten die je medewerkers maken om hun beroep behoorlijk te kunnen uitoefenen, zijn in principe fiscaal aftrekbaar. Loontrekkenden hebben de keuze tussen de werkelijke beroepskosten bewijzen of een kostenforfait. Werknemers die het afgelopen jaar ineens veel van thuis uit moesten werken, kunnen dus een deel van hun huisvestingskosten fiscaal inbrengen als werkelijke kosten. Maar dat is niet noodzakelijk de interessantste optie.

Telewerken
werken aan laptop
Blog

De sociale inspectie aan de deur: hoe bereid je je optimaal voor?

woensdag 26 januari 2022

Bij een bezoek van de sociale inspectie moet je een rits correcte, up-to-date en juridisch waterdichte documenten kunnen voorleggen. De kans is ook reëel dat je personeel bevraagd wordt. Zeker zijn dat je volledig in orde bent met de sociale wetgeving? Dan is een goede voorbereiding een must.

Sociale inspectie

Waarom voor ons kiezen?

icoon groep kleur
Tonnen ervaring in het begeleiden van kmo's

Wist je dat we bij 'SD Worx voor KMO' meer dan 65.000 Belgische ondernemers en kmo's begeleiden? Elk van onze klanten geniet mee van die ruime ervaring bij zoveel bedrijven.

icoon wegwijzer kleur
We maken complexe dingen simpel

"Eenvoudig en concreet" is al jaren ons motto, bij alles wat we doen. Dat leidt tot intuïtieve tools, praktisch bruikbaar advies en heldere communicatie.

icoon organisatie kleur
Voor al je personeelszaken, van a tot z

Wij staan aan je zijde bij elke stap die je met je bedrijf neemt of die je medewerker in zijn loopbaan zet. Van aanwerving tot exit, met een massa ervaring in het verlonen, inzetten en doen groeien van medewerkers. En dat in alle sectoren, uiteraard.

icoon handen kleur
Altijd dichtbij

Je vindt ons altijd in een kantoor in jouw buurt. Die persoonlijke service vinden wij essentieel. Maar ook digitaal willen toonaangevend zijn in onze dienstverlening.

Meer dan 75.000 bedrijven vertrouwen op SD Worx

Balls & Glory
Ice Watch
Robert Half
Mols nv
Roche logo
Typographics
Logo McCain
Logo Scotch & Soda
Ook samenwerken?

Benieuwd naar meer?

Op deze website vind je heel wat informatie terug over ons aanbod en onze aanpak. Neem zeker ook een kijkje bij 'nieuws en inspiratie', daar vind je al onze blogartikels. Heb je een specifieke vraag voor ons, of wil je graag meer informatie? Dan helpen we je uiteraard graag verder. Vul het contactformulier in, en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Contacteer ons