1. Home>
 2. Samen bouwen aan het succes van jouw organisatie>

Benut het potentieel van je HR-gegevens

SD Worx Insights is een veelzijdig ecosysteem zowel voor jonge als voor gevestigde organisaties. Als betrouwbare hrpartner bieden we de juiste data- en inzichten zodat je niet alleen gegevens verzamelt, maar ook het ware potentieel ervan benut. De dynamische basis van SD Worx Insights kan aangepast worden aan de behoeften van de onderneming, zodat jij je eigen visie op hr-succes kunt vormgeven.

Contacteer ons
Data Insights

Zet je HR-gegevens om in bruikbare informatie

data block 1

Minder manueel werk

Gedaan met manuele gegevensverwerking. Met SD Worx Insights kun je moeiteloos uiteenlopende hr-gegevens samenbrengen, fouten verminderen en je team meer ruimte geven voor strategische projecten. Consolideer payroll- en personeelsgegevens, tijdsregistratie, afwezigheden en meer uit verschillende bronnen en krijg vervolgens vlot toegang tot die informatie die je nodig hebt

  absence mgt block 1

  Mik op voorsprong

  Blijf op voorsprong en maak strategische keuzes op basis van realtime gegevensinzichten. Van het identificeren van trends tot de rapportering over verschillende landen; wij ondersteunen je businessbeslissingen op elk niveau én zorgen voor een geweldige werknemerservaring. Misschien wil je de efficiëntie verbeteren door geharmoniseerde rapportages voor meerdere landen? Dat is nog maar het begin van de mogelijkheden.

   intl employment block 3

   Op maat van jouw behoeften

   Of je nu kiest uit voor eenvoudige rapportering op basis van vooraf gedefinieerde statistieken, of op zoek bent naar sterk gepersonaliseerde dashboards, met SD Worx Insights kan het. Met onze aanpasbare oplossingen kunt je je eigen en onze rijke hr-gegevens samenvoegen. Zo kunt je rapporten en dashboards samenstellen die precies aan jouw vereisten voldoen.

    data block 4

    Expertise binnen handbereik

    Onze hr-, payroll- en dataspecialisten staan klaar om je van bij het begin te helpen, een beetje hulp om van start te gaan of een uitvoerige begeleiding tot en met de oplevering. Ze analyseren je gegevenslandschap en - aanpak zorgvuldig, leveren rapporten op maat en helpen je om slimmere beslissingen te nemen.

     Verdwaald in de wirwar van hr-gegevens?

     Het gaat niet alleen om het verzamelen van informatie, maar om wat die informatie voor jou kan betekenen. Bij SD Worx zetten we geavanceerde gegevens om in bruikbare inzichten waar je organisatie echt iets aan heeft. Krijg een beter inzicht in je medewerkers, stroomlijn processen en neem met kennis van zaken beslissingen die groei stimuleren. Onze gebruiksvriendelijke tools zorgen ervoor dat je je niet verliest in de cijfers, maar waarde vindt in elk stukje data. Als je met SD Worx in zee gaat, benutten we samen het ware potentieel van jouw hr-gegevens.

      Het is bevrijdend om te kunnen werken met alle data die onder water in de HR-tool van SD Worx beschikbaar is. Dat biedt mij verschillende mogelijkheden die bijvoorbeeld met ad-hoc rapporten of standaard overzichten niet haalbaar zijn.
      Lees Meer