1. Home>
 2. Contacteer ons>

Heb je een vraag als werknemer?

Algemene vragen

Heb je een vraag gelinkt aan je tewerkstelling of ben je op zoek naar een document (zoals je fiscale fiche 281.10 of een kopie van je loonbrief) dan verwijzen we je graag door naar je werkgever.

SD Worx verleent diensten aan werkgevers. We engageren ons ten aanzien van hen om vragen van werknemers niet rechtstreeks te beantwoorden.

  Support myworkandme & MijnLoon

  MijnLoon is een beveiligde webtoepassing die toegang geeft tot je loondocumenten. Je vindt de toepassing op www.myworkandme.com, een site bedoeld om de medewerkers van onze klanten beter te bedienen. Het is je werkgever die bepaalt met welke toepassingen je kan werken.

  Lukt het niet om je aan te melden op myworkandme of heb je een probleem met de toepassing MijnLoon, raadpleeg dan onze veelgestelde vragen op www.myworkandme.com/veelgesteldevragen

   eBlox HR

   Ben je gebruiker van eBlox HR (vroegere HR Webworx) en lukt het niet om je aan te melden op www.myworkandme.com of heb je een probleem met de toepassing eBlox HR, dan verwijzen we je graag door naar je personeelsdienst.