Staffing & recruitment

Ben je op zoek naar personeel om tijdelijke werkpieken op te vangen of invulling te geven aan een specifiek project? Misschien is er binnen jouw organisatie zelfs wel ruimte voor een nieuwe medewerker! Bij SD Worx Staffing Solutions helpen wij je graag met het invullen van al deze vacatures. Met SD Worx Staffing Solutions behoud je flexibiliteit Wanneer en vooral hoe jij dat nodig hebt zodat jouw organisatie verder kan groeien.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Tijdelijke werknemers

work

Projectsourcing:

Heb je tijdelijk specifieke expertise nodig om een project vooruit te helpen? De Projectsourcing afdeling van SD Worx bestaat uit een groep ervaren medewerkers die tijdelijke opdrachten op maat uitvoeren bij onze klanten.

Meer info

work

Freelance:

Ben je op zoek naar een freelancer voor je project? SD Worx helpt je bij het vinden van hooggekwalificeerd freelance talent. Een freelancer inhuren voor je bedrijf zorgt voor andere skills en een grote variëteit aan talent.

Meer info

pay

Temp Payroll:

Binnen SD Worx kunnen we de administratieve last van jouw payroll overnemen, zij het flexibele (uitzend)payroll, vaste payroll en zelfstandige aannemers. Via ons selfserviceplatform kan je jouw eigen uitzendkrachten integreren in je workforce. Wij zorgen voor zowel de nodige contracten als de verwerking van de prestaties en de verloning van de uitzendkrachten.

Meer info

work

Uitzendarbeid:

Zit jouw bedrijf met werkpieken, tijdelijk personeelstekort, bijzondere projecten, vragen naar flexibiliteit? Dan kan uitzendwerk de oplossing zijn.

Meer info

Vaste werknemers

Werving & Selectie:

Heb je ruimte voor een nieuwe medewerker die u ook vast wil aanwerven? Via Werving & Selectie kan je na een interimperiode of onmiddellijk de perfecte kandidaat een vast contract aanbieden.  

Meer info

Employer branding

Trek gemakkelijker werknemers aan, houd ze langer vast en onderscheid je van de concurrentie door je employer branding te versterken. Wij belichten jouw toegevoegde waarde en zetten die om in een belofte om uw toekomstige werknemers aan te trekken.

Contacteer ons

RPO

Heeft jouw organisatie nood aan ondersteuning bij het behalen van effectieve rekruteringsresultaten en een kwalitatieve instroom en selectie van nieuwe medewerkers? SD Worx Staffing Solutions biedt ervaren ondersteuning bij specifieke onderdelen van je rekruterings- en selectieketen - of we kunnen het volledige proces van begin tot einde voor onze rekening nemen. Zo kunnen je HR medewerkers zich focussen op andere kernactiviteiten

Contacteer ons