1. Home>
  2. SD Worx>

Werken bij SD Worx

Heb jij passie voor HR, Technologie, Sales, Recruitment en/of Payroll? Dan beloven wij één ding: bij SD Worx raak je nooit in een sleur. Wat wij doen? Wij bieden oplossingen aan die in elke medewerker het beste naar boven haalt. Dit doen we voor een divers nationaal, regionaal en internationaal klantenbestand.

Vind jouw droomjob!
Working at SDWorx

Werken bij SD Worx betekent

Connaissance de tous les outilsWerken voor een Europese marktleider

Met meer dan 75 jaar ervaring in HR en payroll bieden wij een motiverende werkomgeving, werkzekerheid, een kantoor dicht bij huis en mogelijkheden om je eigen carrièrepad te sturen.

Connaissance de tous les outilsBouwen van jouw carrière

Wat je niet weet, kun je leren. Dankzij een verscheidenheid aan opleidingen, persoonlijke begeleiding en slimme collega's kun je jouw kennis en vaardigheden dag na dag uitbreiden.

Connaissance de tous les outilsFlexibiliteit

Flexibiliteit betekent voor ons dat je je eigen schema kunt bepalen. Laat je collega's weten wanneer ze je kunnen bereiken, zodat er geen problemen ontstaan.

Wat vinden jouw collega’s van hun baan?

Gust Buelens
Al snel realiseerde ik me dat 100% van mijn tijd spenderen aan payroll niet mijn ding was. O-oh, je hebt de foute job gekozen, kan men dan zeggen. Maar niets is minder waar! Ik nam meer verantwoordelijkheden op binnen verschillende projecten naast de zorg voor mijn klanten. Heel interessante trainingen en cursussen toevoegen aan de mix maakt echt van elke dag een opportuniteit om te leren! Nu spendeer ik 50% van mijn tijd aan het onboarden van nieuwe klanten en de andere 50% zorg ik voor mijn huidige klanten.
Gust Buelens,
Payroll consultant, SD Worx
Word een payroll consultant zoals Gust
Nancy Nkalu Katalay
Tot nu toe ben ik betrokken geweest bij projecten binnen de financiële afdeling. Het stelt me in staat om uit mijn comfortzone te stappen en nieuwe vaardigheden te leren. Ik vind het geweldig dat we omringd worden door mensen met verschillende achtergronden. Zij kunnen ons helpen onszelf te verbeteren in onze dagelijkse taken en tijdens de training & coaching die we krijgen.
Nancy Nkalu Katalay,
Bright Sparks talent, SD Worx
Word een Bright Spark zoals Nancy

Of kijk naar open vacatures bij een van onze andere SD Worx merken:

Staffing Solutions
Protime