1. Home>
 2. SD Worx>

Werken bij SD Worx

Haal het beste uit jezelf naar boven. For Life. For Work.

Subdomain WF-Planning hero

Leuk dat je interesse hebt in SD Worx. We zijn een internationale, toonaangevende speler in HR- en salarisdienstverlening met meer dan 75 jaar ervaring. Werken bij SD Worx betekent werken met gedreven en enthousiaste collega's. Ervaar voordeel van werken voor een internationale organisatie, met de persoonlijke aanpak van een lokale organisatie. We zijn altijd op zoek naar talent. Solliciteer snel op één van onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Subdomain WF-Planning hero

Waarom werken bij SD Worx ?

SD Worx is dé toonaangevende aanbieder van HR en payroll in Europa. Wij zorgen ervoor dat HR zowel het bedrijf als de mensen die erin werken ten goede komt. Want wat je doet voor je mensen, doe je voor je organisatie. In dit filmpje zie je hoe wij tegen werk aankijken: For life. For work. 

  Ontdek onze vacatures

  Heb jij dé mindset voor een job bij SD Worx?

  Verandering is de nieuwe norm in deze snel evoluerende digitale wereld en dat heeft een impact op de manier van werken bij SD Worx. Onze medewerkers kunnen niet langer alleen op hun kennis vertrouwen om inzetbaar te blijven. Maar wat betekent dat? Moeten we voor een job bij SD Worx dan echt bovennatuurlijke krachten ontwikkelen en vier masterdiploma's behalen? Nee. Waar het om draait is dat je de juiste mindset hebt en je deze drie basiscompetenties beheerst:

  1. Agility: verwacht het onverwachte. Sta open voor verandering.
  2. Thinking & acting outside-in: stel jezelf in de plaats van onze klanten.
  3. Connecting: Niet wat je weet maakt het verschil, maar wel met wie je verbonden bent en hoe je toegang krijgt tot informatie.

  Bij SD Worx kijken we naar wat je kunt. Niet wie je bent. Stel je kandidaat en bouw mee aan het SD Worx van morgen. It’s your move!