1. Home>
  2. SD Worx>
  3. onze klanten>

Konings onderscheidt zich in crisistijden

Drankenproducent Konings bleef niet bij de pakken zitten tijdens de coronacrisis. Ondanks een daling in de afname van 40%, bleven de meeste medewerkers op post. Meer zelfs: ze werden ingezet om grote hoeveelheden ontsmettingsgel te produceren die aan de zorgsector werd gedoneerd en nadien verkocht tegen aankoopprijs. Bert Goyvaerts (Group HR Director) en Jan Smeyers (HR Business Partner) lichten toe welke maatregelen Konings nam en welke rol SD Worx speelt in hun crisisplan.

Om zich ook op een volgende wave van de crisis voor te bereiden, deed Konings een beroep op SD Worx. Zo werd hun draaiboek voor het payrollproces afgestemd met hun vertrouwde hr-dienstverlener. Mocht hun payroll officer uitvallen, dan kan SD Worx meteen als back-up inspringen om de continuïteit te verzekeren. In deze tijden is het immers duidelijk dat het essentieel is om op je processen te kunnen terugvallen. Alles wat met loonberekening en payrolladministratie te maken heeft, is bijzonder complex en kritisch.

    We zijn volop bezig met onze back-upplannen. SD Worx speelt een belangrijke rol om de continuïteit van onze loonprocessen te garanderen.
    Jan Smeyers, HR Business Partner, Konings

    Benieuwd wat SD Worx ook voor jou kan betekenen in deze tijden?

    Neem dan vrijblijvend contact op met Cindy Smeets via cindy.smeets@sdworx.com.