1. Home>
 2. Oplossingen>

Core HR

Automatiseer en stroomlijn al je administratieve hr-processen: gegevens, documenten, afwezigheden, onkosten, ... Zo verlos je je team van repetitieve administratieve taken, bied je je medewerkers selfservicemogelijkheden via mobiele toepassingen aan, en kan je je focussen op de strategische rol van HR. De technologieconsultants van SD Worx adviseren je bij de architectuur en implementatie van je hr-ecosysteem, en kunnen zowel eigen als systemen van partners integreren.

Contacteer ons
Domein Core HR Hero

Het kloppende hart van al je hr-processen

Onze digitale wereld vraagt om een centraal beheer van alle gegevens en documenten over je personeel en de relatie met jou als werkgever. Dat is de enige manier om ze toegankelijk te maken voor al je hr- systemen, je hr-afdeling, lijnmanagers en medewerkers. De integratie van je volledige hr-ecosysteem, en een koppeling met oa. je boekhoudpakket of je ERP-systeem maken dit mogelijk.

  Subdomain Datamgt 1

  Gegevens centraal

  Door al je payroll- en hr-systemen te koppelen, verzamel je waardevolle data over kosten, productiviteit, talent en de volledige employee lifecycle. Uiteraard moet je gekozen oplossing voor datamanagement afgestemd zijn op de grootte van je bedrijf, je volledige hr-ecosysteem en je lokale en internationale behoeften.
  SD Worx is prima geplaatst om je hierin te adviseren. We kunnen zowel eigen als systemen van partners opnemen. Ook voor advies over hr-rapportering en analyse ben je bij onze experts aan het juiste adres.

   Subdomain dcumentmgt 2

   HR-documenten

   Cv's, contracten, loonbrieven, benefit statements, performance reviews, policy’s … Medewerkers en managers verwachten onmiddellijke toegang tot die informatie: veilig, vanaf elk apparaat en op elk moment. Met een gecentraliseerd beheer van hr-documenten deel je algemene documenten zoals policy’s met alle medewerkers, terwijl de toegang tot vertrouwelijke documenten als e-loonbrieven en personeelsdossiers toch gewaarborgd blijft. Bovendien kun je snel zoeken in de informatie. Wij maken onze platformen op maat van jouw organisatiebehoeften.

    Subdomain documentmgt 3

    Integratie

    Met onze toepassingen bereken je je lonen, centraliseer je je personeelsgegevens, registreer je gewerkte uren, volg je afwezigheden op enz. Door  al deze recurrente taken te automatiseren en te integreren, verminder je de kans op fouten en win je tijd om te investeren in je strategische hr-beleid. Dit vergt een sterke technologische basis met lokale en internationale Core HR-expertise. Onze technologieconsultants adviseren je bij de architectuur, implementatie en integratie van je volledige hr-ecosysteem, voor grote en kleinere ondernemingen. Ook de processen zelf kunnen we optimaliseren.

     Waarom SD Worx?

     Une seule base pour toutes vos données
     Centraal beheer

     Slechts 1 basis voor al je gegevens

     Conformément au GDPR
     GDPR

     Bescherming van gegevens

     Tous les systèmes fonctionnent sur le cloud
     Cloudopslag

     Je gegevens zijn altijd en overal toegankelijk

     Core HR / Tools / Outils
     Integratie

     Integratie met bestaande oplossingen voor payroll, tijdsregistratie, assetmanagement, boekhouding enz., met HCM- en ERP-pakketten

     Self-service application
     Employee experience

     Selfservice en mobiele toepassingen voor werknemers en lijnmanagement

     Possibilités étendues de création de rapports
     HR Analytics

     Uitgebreide mogelijkheden voor rapportering