academy

SD Worx Academy, opleidingen voor ieders smaak

Kies zelf waar, wanneer en hoe je je kennis over payroll, sociaaljuridische en andere hr-domeinen een boost geeft. SD Worx Academy zorgt voor een gezonde dosis vitaminen à la carte.

academy

In de kijker

Flexibele sociaaljuridische actualiteit workshops

Boost je kennis met onze workshops sociaaljuridische actualiteit

De regels rond arbeidswetgeving, sociale zekerheid en loonfiscaliteit zijn constant in beweging. Gelukkig voorziet SD Worx Academy workshops sociaaljuridische actualiteit om je kennis makkelijk en snel te boosten. Waar, wanneer, hoe? Dat kies je allemaal zelf.

Ontdek onze sociaaljuridische workshopformules
over ons

Ontdek onze opleidingskalender van het tweede kwartaal 2022

We zijn verheugd te kunnen melden dat we na de paasvakantie weer opleidingen aanbieden op locatie. Onze trainers staan alvast te popelen om je opnieuw face-to-face te mogen verwelkomen! Uiteraard bieden we ook nog een hele rist digitale opleidingsmogelijkheden aan. Werp dus snel een blik op onze opleidingskalender Q2 en ontdek wat we allemaal in petto hebben.

Raadpleeg de kalender
vakantiegeld

Blink uit in het berekenen van vakantiegeld

Vakantiegeld is een complex gegeven dat een gezonde dosis inzicht vereist. Dankzij de jarenlange ervaring van onze trainers-experten kunnen we jou of je payrollafdeling de nodige know-how inzake de jaarcyclus van vakantiegeld aanleren, volledig conform de reglementeringen en in behapbare taal. Zo ben je snel mee met de materie!

Bekijk het aanbod