1. Home>
Working Together

Onze leerpartners

Waarom we samenwerken met gespecialiseerde opleidingspartners? Zo kunnen we steevast echte vak-experts aanbieden in de verschillende hr-domeinen. Op die manier vind je bij ons altijd de meest kwalitatieve trainingsprogramma’s, afgestemd op de actualiteit en jouw behoeften. Onze partners brengen hun eigen expertise en ruime ervaring mee, zo helpen wij jou om snel en efficiënt jouw leerdoelen te bereiken.

Working Together
Staffin Solutions

Staffing Solutions

SD Worx Staffing Solutions wil de partner bij uitstek zijn voor alle recruitment uitdagingen; dit voor zowel werkgevers als werkzoekenden.

  De Opleidingscoach

  De Opleidingscoach

  De Opleidingscoach is dé leerexpert in Vlaanderen en Nederland en biedt gespecialiseerde en innovatieve kennis, ondersteuning en opleiding aan binnen het ruime learning & development domein.

   Mensura

   Mensura

   Bij Mensura kan je terecht voor impactvolle opleidingen over welzijn, gezondheid en veiligheid.

    Huapii

    Huapii

    Huapii helpt organisaties het volledige potentieel van hun mensen en teams te ontsluiten door de ontwikkeling van vaardigheden, continue prestaties en door feedback inherent deel te maken van hun cultuur.

     UPOP

     UPOP

     UPOP is een consultancy agency met als missie bedrijven te laten groeien tot hun ware potentieel. We zijn er samen met hen van overtuigd dat een inclusieve bedrijfscultuur de sleutel tot succes is.

      De4VanWerkplezier

      De 4 van werkplezier

      De 4 van werkplezier biedt een hoogwaardig bedrijfsprogramma gericht op welzijn en teamontwikkeling vanuit een innovatieve visie op welzijnscompetenties en competentiemanagement.

       De4Vanwerkplezier

       Geïnteresseerd in een partnership?

       Kan je onze klanten helpen met kwalitatieve hr-trainingen? Neem zeker contact met ons op en dan verkennen we samen de mogelijkheden.

        Naar het volledige opleidingsaanbod

        Hoog tijd om een kijkje te nemen in ons volledige aanbod. 

         Naar het volledige leeraanbod