dvdpp 22 opleiding

Dag van de Payroll Professional

Het evenement voor netwerken, bijleren en amuseren

De dag van de Payroll Professional is het jaarlijks evenement van SD Worx Academy waarop we het beroep van de Payroll Professional vieren. Het is een dag waarop payroll professionals uit heel Vlaanderen samenkomen om bij te leren over wat leeft in het hr- en payroll-landschap. Naast de verschillende workshops en interessante speeches is er ruimte om te netwerken met anderen. We sluiten de leerrijke dag af met een heerlijk open buffet en een drankje.

Save the date: 5 oktober 2023

Inschrijven voor de editie van 2023
dvdpp 22 opleiding

Waarom inschrijven?

leren
13Workshops

keuze uit payroll en andere hr-domeinen

Beker
1Payroll Professional van het jaar

prijs ter waarde van €1000

people
700+Deelnemers

netwerken met andere professionals

DVDPP 22 deelnemers

Dag van de Payroll Professional 2023

Save the date: 5 oktober 2023

Op 5 oktober organiseren we de 15e editie van onze Dag van de Payroll Professional, het meest inspirerende payroll event van Vlaanderen. Ook dit jaar hebben we een tof programma samengesteld vol boeiende workshops en een vleugje fun. Sluit jij aan?

  Info en inschrijven
  winnaar dvdpp 22

  Dag van de Payroll Professional 2022

  Feesteditie | 30 jaar SD Worx Academy

  Onze editie in 2022 was een speciale feesteditie, want SD Worx Academy vierde haar 30ste verjaardag. Het was een succes! Meer dan 650 payroll professionals namen deel aan het evenement in Antwerpen. Er werd bijgeleerd tijdens de interactieve workshops, genetwerkt met anderen, lekker gegeten en gedanst op de beats van onze dj.

   Bekijk de foto's van 2022