Basisopleidingen

Basisopleidingen

Word expert in sociaal recht & payroll!

Als beginnende hr-medewerker is een grondige kennis van het sociaal recht cruciaal. Het arbeidsrecht wijzigt voortdurend en de wet laat geen fouten toe. Onze basisopleidingen voorzien je van een degelijk fundament. We duiken in elk aspect van de sociaaljuridische wetgeving, van in- tot uitdiensttreding en behandelen de verschillende fasen van de maandelijkse loonberekening.

We bieden drie opleidingstrajecten sociaal recht & payroll aan, elk met een iets andere insteek en andere leervorm. Je kiest dus zelf welk traject het best bij jou past.

Basisopleidingen

Welke leervorm heeft jouw voorkeur?

Klassikaal

Klassikaal traject

In deze klassikale opleiding van 5 dagen schotelen we je een mix van theorie en oefeningen voor. Aan de hand van realistische cases leer je de theoretische kennis toepassen in de praktijk.

Meer info
E-learning

Just in time traject

Dit opleidingstraject is verspreid over 9 halve dagen. Je behandelt de verschillende topics van de maandelijkse payroll 'just in time': op het moment dat ze voor jou in de praktijk relevant zijn. 

Meer info
Blended

Blended traject

In het intensief blended traject maak je vooraf kennis met de belangrijkste topics via e-learnings en webinars. Vervolgens ga je tijdens vijf workshops op locatie aan de slag met de thema’s via oefeningen en casussen. Dit traject behandelt ook het payroll-technisch aspect en is dus uitgebreider (!) dan de andere twee basisopleidingen.

Meer info

Waarom kiezen voor onze basisopleidingen?

icon
Steile leercurve

Na afloop heb je een grondig en volledig overzicht van de sociaaljuridische wetgeving.

certificaat
Behaal je certificaat

Na afloop behaal je gratis het SD Worx Certified Payroll professional-certificaat.

people
Breid je netwerk uit

Tijdens de opleiding kan je connecteren met andere professionals.

Praktijkgericht
Praktijkgericht

We gaan aan de slag met realistische cases en oefeningen uit de praktijk.

Hasna Ait Said
Met onze basisopleidingen krijg je een totaaloverzicht van het sociaal recht. Het is fijn om gedreven deelnemers te zien die scherpe vragen stellen en open staan voor kennisdeling.
Hasna Ait Said, Sociaal juridisch trainer
Ontdek de trajecten
Klassikaal

Gevorderde opleiding

Slechts nood aan een opfrissing?

In onze spoedcursus essentie sociaal recht krijg je de complexe sociaaljuridische wetgeving onder de knie. Er wordt van je verwacht dat je voldoende voorkennis hebt van het sociaal recht. Na de cursus van 2 dagen, volg je een natraject waarin je de leerstof verder verankert. 

Je kan deze opleiding ook zelfstandig als e-learning volgen.

    Meer info