1. Home>
LP_EU_woman_tablet_0_960x540_hero

Een opleiding op maat van jouw organisatie

LP_EU_woman_tablet_0_960x540_hero

Haal het maximum uit je bedrijfstraining

Zoek je pasklare antwoorden op specifieke vragen? Heb je nood aan gericht advies of een individuele training, toegespitst op de opleidingsnoden van je medewerkers? Dan biedt maatwerk een oplossing om het maximum te halen uit je bedrijfstraining. Ons uitgebreide opleidingsaanbod is er voor iedereen. Samen zoeken we de oplossing die past binnen jouw bedrijfsdoelstellingen en verwachtingen. Haal de juiste kennis in huis met een opleiding bij jou op de werkvloer. We trainen je medewerkers gericht en persoonlijk.

Geïnteresseerd? Neem dan een kijkje in ons opleidingsaanbod en kies de opleiding die bij jou past. Alle opleidingen in ons open aanbod kunnen worden uitgewerkt op maat, afgestemd op de noden en uitdagingen in jouw bedrijf.

Vraag een offerte aan

Opleidingen op maat

Wil je een opleiding uit ons aanbod voor meerdere medewerkers? Of een opleiding specifiek aangepast aan de behoeften van je medewerkers?

Al onze opleidingen kunnen wij volledig op maat van je bedrijf aanbieden. Samen met jou nemen we wat je nodig hebt onder de loep en werken op basis hiervan een passend voorstel uit.

Vraag een offerte aan

Consulting

In een wereld waarin talent moeilijker te vinden is én steeds veeleisender wordt, moet hr meer dan ooit bijdragen tot de strategische doelstellingen van je onderneming. Met onze opleidingen, advies en andere hr-oplossingen ondersteunt SD Worx alle aspecten van je personeelsbeleid. Pragmatisch én op maat van je organisatie.

Contacteer ons
Geert Vermeir
Het grote voordeel is dat we ons kunnen focussen op de zaken die er echt toe doen voor het bedrijf in kwestie.
Geert Vermeir, Juridisch Expert