Team

Payroll, personeelsbeheer en meer voor jouw kmo

Team

Hoe kunnen we jou helpen?

Samenwerken
Dienstverlening

Ben je op zoek naar het best mogelijke sociaal secretariaat voor je kmo? Vraagt de personeelsadministratie teveel van je kostbare tijd? Of laat je liever een specialist zoeken naar die nieuwe medewerker? SD Worx staat voor je klaar. Wij nemen je werk én kopzorgen graag van je over. Van aanwerving tot afscheid, en alles ertussenin.

Online beheer
Software

Software en tools zijn onmisbaar om je administratie juist en efficiënt te beheren. Niet alleen voor jouzelf, maar ook voor je medewerkers. Bespaar tijd en win inzicht met onze payroll en HR oplossingen. Ontdek hoe gebruiksvriendelijk ze zijn, net omdat ze speciaal gebouwd zijn voor en mét kmo's.

Advice
Advies en opleidingen

Een doordacht personeelsbeleid kan het verschil maken in een moeilijke arbeidsmarkt. Maar welke keuzes maak je concreet, bijvoorbeeld qua verloning of flexibel werken? Onze specialisten in sociaal en fiscaal recht en HR adviseren je graag. Ze staan klaar bij elke belangrijke stap van je medewerkers of je bedrijf. Van een aanwerving of ontslag tot tewerkstelling in het buitenland.

We staan aan je zijde bij elke stap die je zet

mysdworx

Mysdworx, al je hr-taken binnen handbereik

Jouw gateway tot de hr-wereld

Beheer eenvoudig en snel al je hr-taken via de handige all-in-one online gateway mysdworx. Geen gedoe, lekker duidelijk, altijd en overal beschikbaar.  

 • loonbrieven raadplegen 
 • verlof aanvragen 
 • onkosten beheren 
 • berichten delen 
 • en meer! 

Maakt het werk én leven van werkgevers, hr-professionals en andere medewerkers makkelijker. 

  Ontdek hoe

  Ontdek onze themapagina's

  Slimmere mobiliteit

  Mobiliteit

  We helpen werkgevers om slimme mobiliteitskeuzes te maken: budgetneutraal én duurzaam. Hier bundelen we alles om jou te inspireren.

   Lees meer
   Medewerkern aanwerven

   Starten met personeel

   Op zoek naar meer informatie over 'Starten met personeel'? Bekijk onze blogberichten over dit thema.

    Lees meer
    Telewerken

    Telewerken

    Telewerken werd in een mum van tijd het nieuwe normaal. Wij bundelden alles wat je moet weten over telewerk op één overzichtelijke pagina.

     Lees meer
     Motivatie van medewerkers

     Sociale inspectie

     Je goed voorbereiden op een sociale inspectie doe je met deze informatie. Ontdek wat we hebben over dit thema.

      Lees meer

      Contacteer ons

      Heb je een vraag over een ander onderwerp?

       Stel je vraag

       Een greep uit onze inspirerende blogartikels

       kassa
       Blog

       Doelgroepvermindering eerste aanwerving: zo werkt het vanaf 1 januari 2022

       donderdag 9 december 2021

       Voor het eerst aanwerven is geen klein bier. Om deze prille stappen als werkgever vlotter én betaalbaarder te maken, biedt de federale overheid sinds 2016 een doelgroepvermindering aan. Concreet: wie voor het eerst iemand in dienst neemt, betaalt op het loon van die medewerker geen patronale basisbijdragen. Dat voordeel blijft in 2022 bestaan, al is het in gewijzigde vorm. We vatten de veranderingen samen in drie vuistregels.

       Aanwerven
       telewerken
       Blog

       Kosten voor telewerk als beroepskosten opnemen in de belastingaangifte: niet altijd voordeliger

       vrijdag 4 juni 2021

       Kosten die je medewerkers maken om hun beroep behoorlijk te kunnen uitoefenen, zijn in principe fiscaal aftrekbaar. Loontrekkenden hebben de keuze tussen de werkelijke beroepskosten bewijzen of een kostenforfait. Werknemers die het afgelopen jaar ineens veel van thuis uit moesten werken, kunnen dus een deel van hun huisvestingskosten fiscaal inbrengen als werkelijke kosten. Maar dat is niet noodzakelijk de interessantste optie.

       Telewerken
       werken aan laptop
       Blog

       De sociale inspectie aan de deur: hoe bereid je je optimaal voor?

       woensdag 26 januari 2022

       Bij een bezoek van de sociale inspectie moet je een rits correcte, up-to-date en juridisch waterdichte documenten kunnen voorleggen. De kans is ook reëel dat je personeel bevraagd wordt. Zeker zijn dat je volledig in orde bent met de sociale wetgeving? Dan is een goede voorbereiding een must.

       Sociale inspectie

       Waarom voor ons kiezen?

       icoon groep kleur
       Tonnen ervaring in het begeleiden van kmo's

       Wist je dat we bij 'SD Worx voor KMO' meer dan 65.000 Belgische ondernemers en kmo's begeleiden? Elk van onze klanten geniet mee van die ruime ervaring bij zoveel bedrijven.

       icoon wegwijzer kleur
       We maken complexe dingen simpel

       "Eenvoudig en concreet" is al jaren ons motto, bij alles wat we doen. Dat leidt tot intuïtieve tools, praktisch bruikbaar advies en heldere communicatie.

       icoon organisatie kleur
       Voor al je personeelszaken, van a tot z

       Wij staan aan je zijde bij elke stap die je met je bedrijf neemt of die je medewerker in zijn loopbaan zet. Van aanwerving tot exit, met een massa ervaring in het verlonen, inzetten en doen groeien van medewerkers. En dat in alle sectoren, uiteraard.

       icoon handen kleur
       Altijd dichtbij

       Je vindt ons altijd in een kantoor in jouw buurt. Die persoonlijke service vinden wij essentieel. Maar ook digitaal willen we toonaangevend zijn in onze dienstverlening.

       Meer dan 75.000 bedrijven vertrouwen op SD Worx

       Balls & Glory
       Ice Watch
       Robert Half
       Mols nv
       Roche logo
       Typographics
       Logo McCain
       Logo Scotch & Soda
       Ook samenwerken?

       Benieuwd naar meer?

       Op deze website vind je heel wat informatie terug over ons aanbod en onze aanpak. Neem zeker ook een kijkje bij 'nieuws en inspiratie', daar vind je al onze blogartikels. Heb je een specifieke vraag voor ons, of wil je graag meer informatie? Dan helpen we je uiteraard graag verder. Vul het contactformulier in, en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

        Contacteer ons