1. Home
 2. Boekhouders & accountants
 3. Accountants Market
OkiOki

OkiOki

OkiOki
Meeting

Meer info over OkiOki

OkiOki is de virtuele buddy die het papierwerk van ondernemers on-track houdt, ervoor zorgt dat ze hun facturen tijdig betalen en zelf tijdig betaald worden en die daarbij alle documenten aan de accountant bezorgt.
Ze gaat daarvoor zelf op zoek naar alle relevante financiële documenten via een integratie met de mailbox en de bankrekening van de ondernemer. Zo streeft ze naar maximale automatisatie. En als er toch manuele interventie van de ondernemer nodig is dan brengt ze die via een gamified takenlijstje. OkiOki verlost zo de ondernemer én de accountant van hun kwartaalstress.

Werkt de accountant met meerdere boekhoudpakketten, dan is OkiOki de centrale spil tussen SD Worx en ieder achterliggend pakket. Makkelijk toch?!

Want geef toe, het enige leuke aan je financiële administratie is het gevoel op het moment dat je er klaar mee bent. En dat noemen we het OkiOki gevoel.

  Team

  Koppeling tussen SD Worx en OkiOki

  OkiOki verzamelt voor de ondernemer alle financiële documenten en bezorgt deze aan zijn of haar accountant. Via deze koppeling zullen ook de SD Worx facturen en boekingsdocumenten automatisch tot bij de ondernemer en de accountant geraken. Werkt de accountant met meerdere boekhoudpakketten, dan is OkiOki de centrale spil tussen SD Worx en ieder achterliggend pakket. Makkelijk toch?!

   Checklist
   Actieve sectoren

   Pre-accounting, financiële administratie, facturatie, ...

   Online beheer
   Cloud-oplossing of lokaal?

   Cloud

   U kan ons terugvinden op...

   mail
   Mail

   Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in de diensten van OkiOki?

   Neem contact op
   wayfinder
   Adres

   Hofstraat 58, 9451 Kerksken

   Mail
   Website

   Meer informatie is terug te vinden op de website van OkiOki.

   Meer info

   Heb je meer informatie nodig? Op de website van OkiOki vind je verdere uitleg.

    Meer info