SD Worx Learning
Voor leerervaringen met resultaat

Onze domeinen

Zet je je eerste stappen in hr of wil je een expertrol opnemen?

SD Worx Learning helpt je graag op weg. Bekijk het verhaal van 4 profielen op verschillende momenten in hun carrière. Hoe zijn zij geëvolueerd naar hun functie, wat zijn de uitdagingen en welk advies geven ze.

Ontdek het hier

Alles over het loonakkoord en de jobsdeal - Webinar

De loonnorm is gepubliceerd, de nationale arbeidsraad (NAR) heeft de IPA-akkoorden gefinaliseerd en de sociale bepalingen van de jobsdeal zijn definitief. Via deze webinar informeren we je snel en correct. Jij kiest wat voor jou interessant is en bekijkt dit waar en wanneer je wilt.

Webinar-loonakkoord-en-jobsdeal

Belonen is meer dan alleen verlonen

Vandaag de dag zijn er verschillende generaties op één werkvloer. De één komt net van school, de ander wilt een gezin starten en weer een ander is zijn `fin de carrière` aan het plannen. Kortom, veel verschillende mensen, veel verschillende wensen. Wil je een loonbeleid dat voor iedere werknemer aantrekkelijk is? Bij SD Worx Learning leer je hoe dat aan te pakken.

Bekijk hier ons aanbod

Daarom kies ik voor SD Worx Learning

Je leert van een specialist

Onze hr specialisten bekijken samen met jou actuele topics op een interactieve en praktische manier. Praktijktips, handige schema's en herkenbare cases staan centraal.

Leren in de beste omstandigheden

We besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze opleidingen en je comfort als deelnemer.

Resultaatgericht leren

De SD Worx Learning Connected Learning Experience garandeert de toepasbaarheid en duurzaamheid van je leerervaring.