verloning juiste talent aan boord

Stel een aantrekkelijk loonpakket samen

Een correcte en marktconforme verloning: voor veel werknemers is het een doorslaggevende factor om te (blijven) kiezen voor je bedrijf. Met een interessant loonpakket en het vooruitzicht door te kunnen groeien – ook financieel – kun je dus het juiste talent aantrekken en aan boord houden.

Wat bieden je concurrenten?

Bij SD Worx beschikken we over de meest representatieve loondatabank van het land. Op basis van deze gegevens benchmarken onze consultants je verloning: ze vergelijken je lonen en voordelenpakketten met soortgelijke organisaties op basis van sector, regio etc.

Naar een optimale verloningsmix

Onze experts berekenen wat je precies voor welke functie biedt en wat je medewerkers daaraan overhouden. Moet er aan je verloning worden gesleuteld?  Ook daarvoor kun je op SD Worx rekenen. We stellen je loonpakketten zo voordelig mogelijk samen, voor jou en je medewerker. Zo houdt hij er meer aan over en hou jij je loonkosten onder controle. Wil je een personeelslid bijvoorbeeld een extraatje geven voor zijn uitmuntende prestaties, dan denk je misschien te snel aan een verhoging van zijn brutoloon. En dat terwijl een bonus, al dan niet in de vorm van warrants, zowel voor jou als voor hem stukken interessanter is.

Geef inspraak in het verloningspakket

Salaris is niet langer een zaak van jou alleen. Meer nog, je medewerkers willen dat je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Ze willen graag inspraak in de samenstelling hun loonpakket. Met een flexibel verloningssysteem kom je tegemoet aan deze vraag en hou je tegelijk je loonkosten onder controle. Vanuit SD Worx begeleiden we je om flexibele verloning budgetneutraal en juridisch waterdicht uit te rollen in je organisatie.

Onze oplossingen

Flex Income Plan™: overtuig talent met een gepersonaliseerd loonpakket

Meer Info

Bonusoptimalisatie: ken een zo aantrekkelijk mogelijke bonus toe

Meer Info