verloning juiste talent aan boord

Stel een aantrekkelijk loonpakket samen

Een correcte en marktconforme verloning: voor veel werknemers is het een doorslaggevende factor om te (blijven) kiezen voor je bedrijf. Met een interessant loonpakket en het vooruitzicht door te kunnen groeien – ook financieel – kun je dus het juiste talent aantrekken en aan boord houden.

Wat bieden je concurrenten?

Bij SD Worx beschikken we over de meest representatieve loondatabank van het land. Op basis van deze gegevens benchmarken onze consultants je verloning: ze vergelijken je lonen en voordelenpakketten met soortgelijke organisaties op basis van sector, regio etc.

Naar een optimale verloningsmix

Onze experts berekenen wat je precies voor welke functie biedt en wat je medewerkers daaraan overhouden. Moet er aan je verloning worden gesleuteld?  Ook daarvoor kun je op SD Worx rekenen. We stellen je loonpakketten zo voordelig mogelijk samen, voor jou en je medewerker. Zo houdt hij er meer aan over en hou jij je loonkosten onder controle. Wil je een personeelslid bijvoorbeeld een extraatje geven voor zijn uitmuntende prestaties, dan denk je misschien te snel aan een verhoging van zijn brutoloon. En dat terwijl een bonus, al dan niet in de vorm van warrants, zowel voor jou als voor hem stukken interessanter is.

Geef inspraak in het verloningspakket

Salaris is niet langer een zaak van jou alleen. Meer nog, je medewerkers willen dat je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Ze willen graag inspraak in de samenstelling hun loonpakket. Met een flexibel verloningssysteem kom je tegemoet aan deze vraag en hou je tegelijk je loonkosten onder controle. Vanuit SD Worx begeleiden we je om flexibele verloning budgetneutraal en juridisch waterdicht uit te rollen in je organisatie.

Onze oplossingen

Flex Income Plan™: overtuig talent met een gepersonaliseerd loonpakket

Meer Info

Bonusoptimalisatie: ken een zo aantrekkelijk mogelijke bonus toe

Meer Info

Gerelateerde opleidingen

Stel een aantrekkelijk loonpakket samen

Compensation & Benefits - Futureproof verlonen | 5 dagen

Tijdens vijf intensieve opleidingsdagen voor Comp & Ben Managers trainen onze rewardspecialisten je om een beleid operationeel in te bedden in jouw organisatie en payrolladministratie. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding ontwikkel je een heldere kijk op de essentiële elementen van een strategisch loonbeleid.

Lees meer

De essentie van loonberekening: van bruto naar netto | 2 dagen

Deze opleiding leert je alles over de loonlijn in de ruimste zin van het woord. Je leert alles over de bruto-nettoberekening en de verschillende componenten van een loonbrief, zoals bedrijfswagens, sociaal abonnement, maaltijdcheques, ….

Lees meer

Ook voor jouw sector

Gerelateerde artikels

Blog
flexibel verlonen war for talent Robert Half

Robert Half zet Flex Income Plan van SD Worx in als wapen in de war for talent

16 oktober 2018

Met een loonpakket op maat haal je makkelijker talent binnen en bind je medewerkers aan je bedrijf. HR Manager Leen Scheepens en HR Business Partner Nathalie Meert getuigen.

Lees meer

Blog
collaborateur choisira sa rémunération lui-même

Opinie – Kiest elke werknemer straks zelf zijn verloning?

8 februari 2018

Verloning is niet enkel meer een zaak van de onderneming. De werknemer wil mee(r) aan het stuur zitten. Reward-consultant Brigitte Oversteyns maant organisaties aan deze evolutie ernstig te nemen en hun Reward-beleid erop af te stemmen.

Lees meer

Blog
unleashed SD Worx

Unleashed over pluspunten en resultaten van FIP™

9 april 2018

Anno 2017 is flexibiliteit geen modewoord, maar een troef voor elk bedrijf. Om dergelijke flexibiliteit mogelijk te maken, ging Unleashed – het moederbedrijf achter merken zoals Mobile Vikings, Stievie en JIM Mobile – in 2015 aan de slag met het Flex Income Plan™ (FIP™) van SD Worx.

Lees meer