loonkosten onder controle

Hou je loonkosten onder controle

Een correcte verloning is onontbeerlijk om te kunnen concurreren met andere bedrijven in je sector. Maar hoe hou je je kosten binnen de perken, zonder je werknemers tekort te doen? SD Worx helpt je bij het opzetten en uitvoeren van een innovatief verloningsbeleid: kosteneffectief, fiscaal voordelig en juridisch correct.

Neem je verloning onder de loep

We beschikken over de grootste, meest kwalitatieve en representatieve loondatabank van het land. Zo kun je je lonen makkelijk vergelijken met de cijfers van andere spelers in jouw sector of markt. Het resultaat van deze analyse: je beschikt over alle info om marktconforme, motiverende en doeltreffende verloningspakketten samen te stellen voor je medewerkers.

Optimaliseer je loonkosten

Hoe hou je je loonkosten binnen de perken zonder dat je werknemers moeten inleveren? Onze experts begeleiden je om het verloningspakket per functie zo voordelig mogelijk samen te stellen, voor jou én je medewerker. Neem je er bijvoorbeeld aandelenopties in op? Of welk bonussysteem is het gunstigst?

Budgetplanning

Een innovatief loonbeleid start met een gedetailleerd inzicht in je huidige en toekomstige kostenstructuur. Met de juiste berekeningstools  breng je snel je personeelskosten in kaart en simuleer je moeiteloos je toekomstig personeelsbudget.

Onze oplossingen

Ook voor jouw sector

Gerelateerde artikels

Blog
waardevoller loon zonder extra loonkost

Je medewerkers belonen zonder extra loonkosten? Dat doe je zo!

10 januari 2018

Medewerkers die hard werken, geef je graag iets extra. De loonkosten hoeven daarbij geen belemmering te zijn: er zijn verschillende manieren om je werknemers netto meer te bieden, zonder extra kosten. Drie alternatieven op een rij.

Lees meer

Blog
doelgroepenverminderingen werkuitkeringen regels 2019

Werkgelegenheidssteun: interessante kortingen bij de aanwerving van personeel

10 februari 2019

Loonkosten optimaliseren, ook in 2019 staat het ongetwijfeld hoog op de agenda in heel wat bedrijven. Werkuitkeringen en de doelgroepenvermindering zijn twee maatregelen die je daarbij helpen. Voor beide wijzigt er een en ander bij de start van het nieuwe jaar. Tijd voor een overzicht.

Lees meer

Blog
loonpakket optimaliseren loonkosten verlagen stappenplan

Loonpakket optimaliseren: in 3 stappen naar lagere loonkosten

29 augustus 2018

Hoe kun je als zaakvoerder van een kmo je loonkosten verlagen en er tegelijk voor zorgen dat het loonpakket meer op maat is van de individuele werknemer? Een vraag die je jezelf ongetwijfeld al stelde. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je loonpakketten te optimaliseren. Dit stappenplan zet je op weg.

Lees meer