Samen naar een slimme exit-strategie voor jouw kmo

Help mee collega-ondernemers te inspireren

Vertel ons over jouw exit-strategie

Na een maand in lockdown en een noodgedwongen reorganisatie van je dagelijkse werking, is het tijd om vooruit te blikken. Hoe ga je straks te werk om de motor weer aan de praat te krijgen? Helaas is er geen passe-partoutoplossing. Elke onderneming is uniek en vereist een eigen aanpak. Maar er is ook goed nieuws: met jouw drive en onze people solutions vormen we een sterk team.

Deel je post-coronaplannen met ons

Wat je exit-strategie ook is, de kans is groot dat je moeilijke knopen moet doorhakken:

  • Misschien wil je vasthouden aan telewerken, maar ben je op zoek naar de juiste digitale tools en de meest efficiënte werkwijze. Bovendien: wat zijn de financiële en legale implicaties van structureel telewerken?
  • De kans bestaat dat je snel verloren tijd wil inhalen door je medewerkers meer uren te laten draaien. Mag dat wel? Wat kost dat? En zijn studenten een oplossing?
  • Verwacht je verminderde activiteiten in de komende maanden, wat zijn dan je opties? Denk aan jaarflexibiliteit of een aangepaste vakantieplanning.
  • Als je afscheid moet nemen van collega’s, duiken meteen een aantal vragen op. Wat zijn je opties? Wat kost dat? En hoe pak je het aan?

Vertel ons over jouw exit-strategie

Ons SD Worx Proxy-team staat klaar om met jou op te zoek te gaan naar antwoorden en zo het nieuwe morgen vorm te geven. Als partners, zij aan zij.

Geen woorden maar daden, horen we je denken. Terecht! Binnenkort organiseren we daarom inspiratiesessies op maat van jouw sector. Liever nu al persoonlijk advies? Dat kan ook. Neem contact op voor een afspraak.