Blijf op de hoogte van alle sociaaljuridische actua met PROXY via livestreaming

Nu meer dan ooit van belang!

Dat de coronacrisis grote impact heeft op bedrijven en werknemers is duidelijk. De overheid heeft al verschillende maatregelen genomen en deze zullen de komende maanden blijven komen. Daarom is het belangrijk dat je als onderneming op de hoogte blijft van alle sociaaljuridische actua. Kies voor de PROXY Bijblijfsessies en krijg praktische duiding van onze legal experts.

Zo werkt het

Je neemt een jaarabonnement op 5 sessies. Nu de coronacrisis hard toeslaat, hebben we in april verschillende extra livestreamsessies gepland. Schrijf je nu in en pik meteen een van die sessies mee. De overige 4 staan dan in het teken van actua die op dat moment relevant is.

Tijdens de livestreamsessie kun je vragen stellen via de chatfunctie. Na de sessie krijg je de opname ook nog eens gratis toegestuurd - zo kun je herbekijken zo vaak als je wilt.

Schrijf je hier in voor de PROXY Bijblijfsessies met € 50 korting

Kies uit een van de verschillende opstartdata in april:

  • Dinsdag 21 april, van 10u-11u
  • Donderdag 23 april, van 10u-11u
  • Donderdag 30 april, van 10u-11u

Op het programma:

  1. Corona en een tekort aan werk – Tijdelijke werkloosheid overmacht
  2. Je blijft aan het werk – Thuiswerk en andere uitdagingen
  3. Op welke steunmaatregelen heb je recht?
  4. Ook interessant:
  • mogelijkheden om werknemers uit te lenen
  • uitstel sociale verkiezingen en de gevolgen ervan
  • verlenging geldigheidsduur van eco- en maaltijdcheques

Nu € 50 coronakorting!

In deze uitdagende tijden bieden we je een éénmalige korting aan van € 50. Betaal nu € 500 i.p.v. € 550 voor 5 PROXY Bijblijfsessies. En... met de kmo-portefeuille recupereer je tot wel 30% van de abonnementskosten. Geef bij het inschrijven deze kortingscode mee: 50PROXYNL. Let op, deze kortingsactie is geldig tot 30 juni.

Liever eerst een voorproefje?

Wil je, volledig vrijblijvend, een PROXY bijwonen? Registreer je dan hier voor een gratis proefsessie PROXY Bijblijfsessies en ervaar zelf de meerwaarde voor je onderneming!

Schrijf je hier in voor de PROXY Bijblijfsessies met € 50 korting