Onze corona newsflashes voor kleine en middelgrote ondernemingen

Onze kmo-klant krijgt deze nieuwsflash telkens wanneer er relevante info is. Maar we sturen de nieuwsflashes ook naar u, onze partners-boekhouders, want ongetwijfeld komen heel wat klanten ook tot bij u met hun vragen.
News
newsflash

Newsflash corona - 29/05

Nood breekt wet in uitzonderlijke tijden. Maar zonder de garantie van stabiele wetgeving begeef je je als ondernemer in een juridisch mijnenveld. Het voorstel om de opzeggingstermijn tijdens corona-werkloosheid op te schorten mét terugwerkende kracht is ongezien. Benieuwd of de Raad van State hier paal en perk aan stelt.

Lees meer

News
newsflash

Newsflash corona - 15/05

In deze onzekere tijden is één ding zeker: het wordt niet meteen als vanouds. In om het even welke situatie – geen, minder, meer of ander werk – heb je nood aan duidelijke informatie over wat er je te wachten staat. We bundelen actuele info, zodat jij er makkelijk je weg in vindt. #samenvoorbijcorona

Lees meer

News
newsflash

Newsflash corona - 30/04

De eerste fase van de lockdown-exitstrategie, zoals afgelopen vrijdag afgekondigd door de Nationale veiligheidsraad, kan doorgaan zoals gepland. Gisterenavond kwam er groen licht. Vanaf maandag 4 mei kunnen bedrijven geleidelijk heropstarten.

Lees meer

News
corona flash 4

Newsflash corona - 16/04

Dinsdag wijdden we onze newsflash volledig aan de nieuwe tewerkstellingsmaatregelen van de regering-Wilmès. In deze editie vind je meer info over wat de verlenging van de lockdownmaatregelen voor jouw onderneming betekent, je aanvraag tijdelijke werkloosheid en de uitbetaling aan werknemers en de aandachtspunten voor je loonbonusplan in coronatijden.

Lees meer

News
Newsflash corona - 31/03

Newsflash corona - 14/04

De regering stelde dit weekend een nieuwe reeks maatregelen voor die bedrijven uit kritieke en vitale sectoren moet ondersteunen. Enerzijds zijn er nieuwe mogelijkheden om je eigen personeel meer te laten werken en daarvoor voordelig te belonen. Anderzijds wordt het eenvoudiger om werknemers uit andere sectoren tijdelijk tewerk te stellen.

Lees meer

News
newsflash

Newsflash corona - 06/04

Welke impact heeft corona voor jou? Moest je verplicht de deuren sluiten? Zag je je werk dalen, of kreun je daarentegen onder de werklast?

Lees meer

News
newsflash

Newsflash corona - 31/03

Het zijn turbulente tijden. Als ondernemer ben je begaan met je zaak én met je medewerkers. Als kmo-coach staan we aan je zijde bij elk belangrijk moment. Ook nu kun je dus rekenen op onze expertise én een goed gesprek.

Lees meer