HR Tax

Uw tewerkstelling fiscaal bekeken

Hoe kunt u het loon van uw medewerkers optimaliseren? Wat is de invloed op uw loonkost? Welke fiscale stimuli zijn interessant voor uw organisatie?

SD Worx staat organisaties en ondernemingen bij om de fiscale aspecten van hun binnen- en buitenlandse tewerkstelling zo gunstig mogelijk te organiseren, binnen de lijnen van de wetgeving. Vanuit de samenhang die onze consultants tussen alle HR-processen zien, bieden ze pragmatische antwoorden die rekening houden met alle sociaaljuridische en fiscale uitdagingen - flexibel, onmiddellijke toepasbaar en modulair. Ze kunnen u bijstaan bij de implementatie ervan (bv. in de loonlijn).

U kunt een beroep op ons doen voor research, consultancy, outsourcing, training en geautomatiseerde oplossingen. Afhankelijk van de situatie geven wij ook telefonisch advies, en maken wij voor u berekeningen en simulaties.

Praktijkvoorbeelden

 • Santander realiseert win-win met aandelenoptieplan

  thumb

  Met meer dan 12,5 miljoen klanten is Santander Consumer Finance Europees marktleider in consumentenfinanciering. De Belgische vestiging biedt een honderdtal werknemers de keuze om hun eventuele prestatiebonus uitbetaald te krijgen in de vorm van aandelenopties.

 • Biocartis

  thumb

  SD Worx leidt Nederlandse werknemers Biocartis richting België

 • Electrawinds

  thumb

  Internationaal Tax & Legal-kompas voor Electrawinds