Internationale tewerkstelling

Uw tewerkstelling internationaal bekeken

Vroeg of laat krijgt elke groeiende organisatie te maken met internationale tewerkstelling: een detachering naar het buitenland, de opstart van een nieuwe site in het buitenland, tewerkstelling van een buitenlander in België …

SD Worx staat organisaties en ondernemingen bij om alle aspecten van hun binnen- en buitenlandse tewerkstelling zo gunstig mogelijk te organiseren, binnen de lijnen van de wetgeving. Vanuit de samenhang die onze consultants tussen alle hr-processen zien, bieden ze pragmatische antwoorden die rekening houden met alle sociaaljuridische en fiscale uitdagingen én met de gangbare hr-praktijken (vb. reward). Ze kunnen u bijstaan bij de implementatie ervan (bv. in de loonlijn). Al onze oplossingen zijn flexibel, onmiddellijke toepasbaar en modulair.

U kunt een beroep op ons doen voor research, consultancy, outsourcing, training en voor geautomatiseerde oplossingen. Afhankelijk van de situatie geven wij ook telefonisch advies, en maken wij voor u berekeningen en simulaties.

Onze oplossingen

Praktijkvoorbeelden

 • Payroll Services Alliance biedt Donaldson Europese kwaliteitsgarantie

  thumb

  Als wereldwijde leverancier van filtratietechnologie voor industriële en motorenmarkten stelt Donaldson meer dan 12.000 mensen tewerk. Om de Europese payroll deels te consoliderendoet het bedrijf een beroep op de expertise van SD Worx en de Payroll Services Alliance.

 • Waterdichte loonadministratie bij detachering voor Vinçotte

  thumb

  Vinçotte is een dienstverlenend bedrijf op het gebied van keuringen en inspecties voor de particuliere en de industriële markt. SD Worx zorgt voor een waterdichte afhandeling van de loonadministratie van een aantal Belgische medewerkers die tijdelijk naar Zwitserland worden gedetacheerd.

 • Systemat trekt automatisering verder door met eBlox HR

  thumb

  De human ressources-afdeling van IT-dienstverlener Systemat werkt al sinds 2004 met het softwarepakket eBlox HR. Naast de afwezigheden en lonen beheren, wou Systemat via dit systeem nu ook het volledige ontwikkelingsproces van zijn medewerkers aansturen. SD Worx ontwierp daarop een bijkomende module, voor een centraal competentiebeheer in België en Luxemburg.