Tax & Legal

Bij het tewerkstellen van mensen krijgt u sowieso te maken met juridische kwesties op sociaal én fiscaal vlak. En vroeg of laat moet u ook rekening houden met internationale tewerkstelling. 

SD Worx adviseert en ondersteunt u bij het opzetten en optimaliseren van de sociale en fiscale onderbouw voor uw uw binnen- en buitenlandse tewerkstelling. 

U kunt een beroep op ons doen voor research, consultancy, outsourcing, training en geautomatiseerde oplossingen. Afhankelijk van de situatie geven wij ook telefonisch advies, en maken wij voor u berekeningen en simulaties. 

Vanuit de samenhang die onze consultants zien tussen alle HR-processen, bieden ze pragmatische antwoorden die rekening houden met alle sociaaljuridische en fiscale uitdagingen - flexibel, onmiddellijke toepasbaar en modulair.

Legal

Creëer een solide sociaaljuridische onderbouw voor het tewerkstellen van uw medewerkers, binnen de lijnen van de wetgeving.

Meer over Legal

HR Tax

Organiseer de fiscale aspecten van uw tewerkstelling zo gunstig mogelijk voor uw organisatie en voor uw medewerkers, en dit binnen de lijnen van de wetgeving.

Meer over HR Tax

Internationale tewerkstelling

Vroeg of laat krijgt elke groeiende organisatie te maken met internationale tewerkstelling. Zorg voor een solide sociaaljuridische en fiscale onderbouw.

Meer over internationale tewerkstelling