automatiseer talentmanagement

Vereenvoudig en automatiseer je talentmanagement

Talent aantrekken en behouden, zorgen dat je mensen het beste uit zichzelf halen en je een uitstekende employee-experience creëert: met flexibele tools en diepgaande expertise helpt SD Worx je om die uitdagingen in successen om te zetten.

Contacteer ons

individuele sterktes

Individuele sterktes & ambities

Door je mensen te ontwikkelen, hun prestaties op te volgen en wijzigingen in skills en capaciteit slim te plannen, bouw je stevige fundamenten voor een duurzame, wendbare en betrokken werkorganisatie.
Onze krachtige tools leveren je uitgebreide, datagefundeerde inzichten voor elk aspect van je personeelsbeleid. Tegelijk kan je hr-team terugvallen op een gedetailleerd en gebruiksvriendelijk overzicht van het potentieel en de groeikansen van je medewerkers.

Dit mag je verwachten

  • Gebruikvriendelijke tools op maat van je behoeften. Focussen op procesmatig talentmanagement of je medewerkers aan zet? Aan jou de keuze.
  • Een vlotte implementatie, inclusief naadloze integratie met je payrollsystemen en -processen, en andere bestaande applicaties.

gebruiksvriendelijke tools

toekomstige leiders

Dit win jij erbij

  • Een duidelijk overzicht van de aanwezige competenties en inzicht in wat je medewerkers drijft, motiveert en inspireert.
  • Leren, zich bijscholen en ontwikkelen wordt een tweede natuur voor je medewerkers.
  • Een beter zicht op welke profielen je moet aantrekken, qua competenties en culturele fit.
  • Snelle opsporing van toekomstige leiders.

Ontdek onze tools voor een toekomstgericht talentmanagment

eBlox HR

eBlox HR, onze modulaire en webgebaseerde hr-softwareoplossing, automatiseert je administratieve en hr-processen. Zo kun je je volledig concentreren op de uitvoering en follow-up van je strategische hr-beleid.

Meer weten

SAP SuccessFactors

De meest volledige, cloudgebaseerde talentmanagement-suite op de markt. Adessa (een SD Worx bedrijf) staat in voor een persoonlijk begeleidings- en implementatietraject.


Meer weten