Inschrijvingsvoorwaarden opleidingen Social Profit

Uw inschrijving wijzigen

Uw inschrijving wijzigen naar een andere sessie (datum of locatie) van de opleiding kan gratis tot 1 week voor start van de opleiding. Minder dan 1 week voor start van de opleiding betaalt u voor uw wijziging 62 EUR administratiekosten.

U mag zich altijd laten vervangen door een collega.


Uw inschrijving annuleren

 Uw inschrijving annuleren kan tot 1 week voor start van de opleiding mits betaling van 62 EUR administratiekosten. Minder dan 1 week voor start van de opleiding blijft het volledige inschrijvingsbedrag verschuldigd.

U mag zich altijd laten vervangen door een collega.


Kan de opleiding geannuleerd worden? 

Als er te weinig inschrijvingen zijn, zijn wij genoodzaakt de opleiding te annuleren. Soms kunnen we u een andere datum en/of locatie voorstellen. In dat geval bellen wij u altijd persoonlijk op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Inschrijving stopzetten

Je schrijft in voor 5 opeenvolgende sessies of kiest voor een individuele sessie. Inschrijven kan op elk moment voor een reeks van 5 opeenvolgende sessies. Dit is een abonnementsformule die, zonder tegenbericht, automatisch verlengd wordt. Elk abonnement loopt minstens één jaar en kan steeds, uiterlijk 2 maanden voor de vervaldag, stopgezet worden. Wanneer je niet aanwezig kan zijn, kan je je laten vervangen door een collega. Neem hiervoor contact op met workshopclub@sdworx.com.