Daarom kies ik voor SD Worx Technology Services

Een brede waaier aan diensten

Met SD Worx hebt u aan één partner genoeg voor de automatisering van uw HR-processen. Als rasechte one stop shop kunnen we alle facetten van uw project onder de loep nemen. We implementeren uw nieuwe IT-systeem, garanderen de kwaliteit ervan, verzorgen het projectmanagement en het onderhoud, … Als vertrouwenspartner nemen we u alle beslommeringen uit handen. Zodat u de handen vrij hebt. Handig én efficiënt.

IT- en HR-expertise gecombineerd

SD Worx Technology Services biedt u meer dan zomaar IT-tools voor uw HR-medewerkers. Onze oplossingen worden geboren uit de vruchtbare combinatie van de IT-kennis, de praktische HR-expertise van SD Worx en de nodige sociaal-juridische ondersteuning. We koppelden de solide technologie van onze softwarepartners aan onze best practice knowhow op het vlak van HR-dienstverlening.

Het resultaat? Onze totaaloplossingen blinken niet alleen uit op technisch vlak, ze zijn ook helemaal afgestemd op de uitdagingen die u als HR-beslissingsnemer elke dag opnieuw aangaat.

Project Management

SD Worx garandeert dat uw IT-implementatieproject vlot en efficiënt verloopt. We beheren het steevast volgens een compacte methodologie. Die is gestoeld op de internationaal erkende standaarden PMI en Prince2, en werd vertaald naar de specifieke HR-omgeving. Als u dat wil, passen we deze methodologie vlot in in een projectaanpak die op uw maat gesneden is.

Zo wordt uw project perfect aangestuurd, op basis van een duidelijke planning en mijlpalen. U weet altijd wat wanneer op u afkomt. De scope, het budget en de kwaliteit van uw project worden strak gedefinieerd en opgevolgd. U hebt altijd een duidelijk beeld van wat SD Worx zal opleveren, van wat u dient te investeren, en van de kwaliteits- en acceptatiecriteria.

Quality assurance

Bij SD Worx krijgt u een kwaliteitsgarantie voor uw IT-project. Daarvoor zorgt ons Quality Assurance team.

Als onafhankelijke en neutrale derde controleert dit team van expert consultants de kwaliteit van het SD Worx implementatie- en ontwikkelingsproject dat we voor u beheren. En ze formuleren aanbevelingen om uw processen te optimaliseren. Dat gebeurt op basis van periodieke of ad-hoc audits van alle systemen en processen (van ingave tot aangifte) binnen uw softwarepakket(ten): SAP, Microsoft Dynamics AX, of Oracle/Peoplesoft. U krijgt praktisch en onmiddellijk toepasbaar advies. Kwaliteit gegarandeerd.