X-Tend 365

X-Tend Suite

Uw onderneming werkt met Microsoft Dynamics en beheert het payrollproces voor een groot personeelsbestand? Of uw organisatie werkt met een veelheid aan statuten, verloningen en tijdschema’s? Met X-Tend kunt u de kernprocessen van uw payroll en HR beheren, voor al uw vestigingen.

Voor al de processen biedt het systeem mogelijkheden, waarmee uw medewerkers zelf gegevens kunnen invoeren in het systeem. En dankzij een transparante rapportering heeft u een realtime overzicht van alle cruciale HR-informatie.

Voor een efficiënt HR-beleid

X-Tend integreert uw payroll in al uw bredere HR-processen (Staffing, Compensation & Benefits, Performance en Development). De troeven die u daarmee in handen heeft? U vergroot de efficiëntie van het payroll- en HR-beleid binnen uw onderneming. En u hebt steeds een duidelijk, correct zicht op alle cruciale HR-informatie.

Geavanceerde technologie én HR-expertise in één oplossing

Wat X-Tend zo uniek maakt? Het systeem is méér dan zomaar een IT-tool voor uw HR-medewerkers. X-Tend werd geboren uit de vruchtbare combinatie van de IT-kennis en de HR-expertise van SD Worx. We koppelden de solide technologie van Microsoft aan onze best practice knowhow op het vlak van HR-dienstverlening. Het resultaat is een totaaloplossing die betrouwbaarheid en kwaliteit combineert.

Resultaat voor uw organisatie

  • Verschillende controle- en validatietools bieden u de zekerheid dat uw payrollprocessen volledig conform de wetgeving verlopen.
  • X-Tend giet uw payroll-en HR-processen voor in handige workflows die uw efficiëntie aanzienlijk vergroten.
  • Met X-Tend hebt u makkelijk toegang tot alle strategische HR-informatie die uw bedrijf nodig heeft.
  • Medewerkers genieten een grotere zelfstandigheid, terwijl de HR-afdeling ruimte krijgt voor strategische projecten.