SD Worx automatiseert en optimaliseert al uw payroll en HR-processen

Technologieën

Over welke van de grote ERP-technologieën uw bedrijf ook beschikt, SD Worx integreert ze naadloos met uw nieuwe payroll- en HR-systeem.


SAP Microsoft Dynamics AX
Oracle Peoplesoft

HR Software

 • eBlox HR

  thumb

  eBlox HR, onze modulaire en webgebaseerde HR software oplossing, automatiseert uw administratieve en HR processen. Zo kunt u zich volledig concentreren op de uitvoering en follow-up van uw strategisch HR beleid.

 • Peoplexs - Recruitment Software

  thumb

  Peoplexs is gespecialiseerd in oplossingen rond e-recruitment. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie wordt talent aantrekken een stuk eenvoudiger en wint u tijd dankzij meer efficiënte en effectieve administratieve en organisatorische processen. Zo kunt u makkelijk vacatures en kandidaten beheren, correspondentie afhandelen, terugkoppelen naar managers of contracten en rapportering verwerken. Peoplexs biedt een innovatief platform met een betrouwbare infrastructuur voor integratie met job boards, social media, video-interviews en psychometrische tests.

Daarom kies ik voor SD Worx Technology Services

 • Een brede waaier aan diensten

  Als rasechte one stop shop kan SD Worx alle facetten van uw automatiseringsproject onder de loep nemen. Handig en efficiënt.

 • IT- en HR-expertise gecombineerd

  SD Worx Technology Services koppelt de solide technologie van onze softwarepartners aan onze best practice knowhow op het vlak van HR-dienstverlening.

 • Project Management

  SD Worx hanteert een compacte projectmethodologie die garandeert dat uw IT-implementatie vlot en efficiënt verloopt.

 • Quality assurance

  Als onafhankelijke en neutrale derde controleert het Quality Assurance team van SD Worx de kwaliteit van het implementatie- en ontwikkelingsproject dat we voor u beheren.