HEALTH & CARE-Awards 2018: bepaal wie een prijs in de wacht sleept

13 februari 2018

De zorgsector evolueert razendsnel. Van samenwerken in netwerken over digitalisering tot complexere zorgvragen: snel en efficiënt moet u een antwoord zien te vinden op heel uiteenlopende vraagstukken. Bij SD Worx zijn we ons daarvan bewust. Daarom zetten we mee onze schouders onder HEALTH & CARE, dé plek waar zo’n 6000 professionals jaarlijks samenkomen om elkaar te inspireren en helpen innoveren. De vakbeurs is dit jaar aan zijn tweede editie toe.

Health & Care beurs

Erkenning voor uitzonderlijke zorgprofessionals

Tijdens deze tweede editie worden ook de felbegeerde HEALTH & CARE-Awards opnieuw uitgereikt. Als partner van de vakbeurs mag SD Worx twee prestigieuze prijzen weggeven: die voor ‘Zorgmedewerker van het jaar’ en ‘Zorgteam van het jaar’.

Nomineer uw collega’s

Hebt u een collega met een bijzonder hart voor de sector of kent u een team dat altijd het beste van zichzelf geeft voor de patiënt? Laat het ons weten! Tot 2 maart kunt u teams en individuele collega’s nomineren via het inschrijvingsformulier op de HEALTH & CARE-website.

Naar het inschrijvingsformulier

Een vakjury zal de genomineerden evalueren. Eind maart weten we dan wie er kans maakt op een award. Het publiek – u – bepaalt uiteindelijk wie er in de prijzen valt. Wij houden u op de hoogte!