Filteren - Kies uw interessedomeinen

HR-administratie
Verlonen
HR-management
In de kijker

Inspiratie voor uw personeelszaken en HR-beleid

Loonadministratie

M-Eatery tekent voor payroll en consulting op horecamaat

Naast een correcte payroll ondersteunt het kmo-kantoor van SD Worx in Mechelen vleesrestaurant M-Eatery bij sociaaljuridische vragen en loonkostoptimalisatie:

Door Inge Tuteleers 22 februari 2018

Horeca

Zo stelt u een logisch organigram op voor uw horecazaak

Tijdens de 62e editie van de Horecava-beurs in Amsterdam (van 7 tot en met 10 januari 2018) werden we, samen met ruim 65.000 andere bezoekers, ondergedompeld in toekomsttrends en nieuwe horecahypes. Maar naast technologische hoogstandjes viel er ook op het vlak van organisatiestructuur inspiratie te rapen bij onze noorderburen.

Door Claudia Van Draanen 29 januari 2018

Horeca

Personeel motiveren: 5 vuistregels voor uw horecazaak

Als horeca-uitbater wilt u maar één ding: tevreden klanten die graag terugkeren naar uw zaak of er reclame voor maken binnen hun vriendenkring. Maar klantentevredenheid is het samenspel van vele ingrediënten, waaronder gemotiveerde medewerkers. Met deze 5 vuistregels stroomlijnt u het personeelsbeleid in uw horecazaak:

Door Vicky Demiddel 9 januari 2018

Horeca

Arbeidsstatuten voor extra handen: een overzicht

Flexi-jobber, jobstudent, gelegenheidswerknemer ... Als u voor uw horecazaak extra handen nodig hebt, kan dat via verschillende werknemersstatuten. We spitten er drie interessante uit. Zodat u door de bomen het bos opnieuw ziet.

Door Sylvie Schauwbroeck 14 december 2017

Horeca

Inspectie in uw zaak? Deze 4 klassiekers bekijken ze gegarandeerd

Dat u vroeg of laat een controleur van een sociale inspectiedienst over de vloer krijgt in uw horecazaak, daar mag u donder op zeggen. En zelfs al is het bezoek aangekondigd, zo’n controle zorgt altijd voor gespannen zenuwen. Wilt u niet voor onaangename verrassingen staan? Hou dan zeker deze vier zaken op orde, want inspecteurs pluizen ze steevast uit.

Door Inge Tuteleers 20 november 2017

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Op zoek naar meer informatie?

Contacteer SD Worx

Volg de SD Worx Community