Nicole Meersman

Functie: Trainer

Nicole Meersman
Organisatie:
SD Worx
Tel:
078 15 90 24

Nicole behaalde haar diploma “Administratief recht” in 1985 aan de Provinciale Hogeschool in Brussel. Haar opgedane kennis kon Nicole onmiddellijk in de praktijk toepassen in haar functie bij de Stad Brussel waar ze ongeveer 20 jaar actief was op de personeelsdienst.

Als zelfstandig consultant heeft ze zich verder ontwikkeld in sociaal juridische topics bij projecten in het kader van verschillende HR opdrachten.
Vanaf 2008 werkte ze als payroll consulent bij SD Worx (kantoor Leuven) waar ze een uitgebreide KMO portefeuille beheerde. Doorheen de jaren groeide ze naar een experten / adviseur rol en stond ze de klanten pro actief bij in hun personeelsbeheer.

Het opleiden en het meterschap van vele collega’s in combinatie met het geven van workshops en opleidingen aan de klanten, gaven haar de energie die ze zocht in haar job.
De overgang naar het full time trainerschap was dus een kleine stap. In deze nieuwe functie ambieert Nicole samen te werken met haar collega’s om de opleidingen te geven en te optimaliseren en deze eventueel met specifieke consultancy opdrachten in de praktijk te kunnen omzetten