Van management naar duurzaam leadership

"Management is de dingen goed doen, leiderschap is de goede dingen doen" (Peter F. Drucker)

Duurzaam leadership

Wilt u een manager of een leider zijn? Als een bedrijfsomgeving controleerbaar en stabiel is, dan volstaat management. Echter, de maatschappij en het bedrijfsleven veranderen zo snel dat daardoor de behoefte aan leiderschap veel groter is dan ooit. Een goede leider houdt alles in beweging, heeft een visie en een strategie, luistert, motiveert en stelt vragen die doen nadenken. Kortom, een goede leider draagt bij tot de bedrijfsresultaten. Wij bieden u in 3 stappen alle handvaten voor waarderend en resultaat gericht leidinggeven.

 

Stap I: Starten met leidinggeven

Hier verwerft u een beter inzicht in uw persoonlijke leiderschapsstijl en geniet u de mogelijkheid om via tal van oefeningen uw leiderschapsvaardigheden te testen. Via interactie met de andere deelnemers kan u ook ervaringen uitwisselen. Zo leert u hoe u het beste in uw medewerkers naar boven kan halen. 

Meer info & inschrijven
Stap II: Effectief leiderschap

Van werken op inhoud, naar werken op procesniveau. Als leidinggevende moet u immers weten hoe u iets moet doen en niet enkel wat u moet doen. Impact en resultaten komen er, als het WAT én het HOE kloppen. Op team- en organisatieniveau zal u hier ook de vruchten van plukken.

Meer info & inschrijven

 

 
Stap III: Coachend en waarderend leidinggeven

Coaching is een onmisbare competentie geworden voor leidinggevenden die hun medewerkers meer kansen geven tot groei en ontwikkeling. U krijgt inzichten, tools en technieken aangereikt om elke dag opnieuw, tijdens formele en informele gesprekken, het leren van uw medewerkers te stimuleren.

Meer info & inschrijven