10 jaar Dag van de Payroll Professional van SD Worx Learning

 Dag van de Payroll Professional 2018

En dat vieren we samen met u!

Op donderdag 4 oktober zetten we u en uw job als payroll professional opnieuw in de kijker. Dit jaar belooft een hele speciale editie te worden, de Dag van de Payroll Professional blaast 10 kaarsjes uit en dat vieren we.

Voor onze verjaardagseditie verwelkomen we u graag in San Marco Village te Schelle. Naast leuke verjaardagtraktaties belooft het alweer een leerrijke dag te worden, waarop we u alles vertellen over de laatste actualiteit en evoluties binnen payroll. Een niet te missen dag die ervoor zorgt dat u groeit in uw job en ervaringen kan delen met 500 payroll collega’s. 

Word Payroll Professional van het jaar

Op deze speciale jubileumeditie verkiezen we voor de eerste keer de Payroll Professional van het jaar! Hij of zij mag zich gedurende 1 jaar de absolute koning of koningin van het payroll landschap noemen. Bent u klaar om te strijden voor deze felbegeerde titel? Schrijf u in voor de Dag van de Payroll Professional, hou begin september uw mailbox in de gaten en wie weet kronen we u die dag wel tot Payroll Professional van het jaar.

U beslist

Dit jaar beslist u opnieuw op voorhand welke workshops u volgt. U kiest 3 workshops uit ons Dag van de Payroll Professional aanbod. Zo stelt u zelf uw programma samen, volledig op maat.

De SD Worx Business Market

Altijd al willen weten hoe eBlox werkt of hoe Ella, onze online HR-assistent, u kan ondersteunen? Meer weten over het SD Worx Flex Income Plan? Of bent u op zoek naar de ideale tijdsregistratie- en planningsformule? Stel uw vraag aan onze specialisten op de SD Worx Business Market. Zij geven u doorlopend gratis advies.

Korting van 100 euro dankzij uw individuele code

De bezoekerspas bevat een individuele code met een korting van 100 euro voor een inschrijving op een volgende opleiding bij SD Worx Learning. Zie algemene voorwaarden onderaan. Op 4 oktober - en alleen op deze dag - is deze code van 100 euro het dubbele waard. Mis deze unieke kans niet en schrijf u de dag zelf nog in voor een opleiding.

Wij kijken er alvast naar uit om u te verwelkomen op onze 10 de jubileum editie! Het belooft opnieuw een schitterende dag te worden.

Kies uw workshop

 • Kies hieronder 3 workshops en stel zelf uw eigen programma samen.
  U kiest zelf op welk tijdstip u uw gekozen workshop volgt. Per workshop vinden er 3 sessies plaats.

  Sessie 1: 9u30 - 11u
  Sessie 2: 11u30 - 13u
  Sessie 3: 14u - 15u30

 • Opgelet: kijk eerst goed welke workshop en welk tijdstip u wenst te kiezen, eens u uw keuze hebt aangeduid kan u niet meer wijzigen. Na inschrijving kan u niet meer veranderen van workshop.


Test uw kennis rond re-integratie

Bent u volledig op de hoogte van alle spelregels rond re-integratie? Hoe pakt uw organisatie dit aan? Onze HR-experte Saartje Brits test uw kennis rond re-integratie. Quiz mee en ontdek wat een re-integratieplan moet vermelden of wat u als werkgever verplicht bent te doen op gebied van ander of aangepast werk.

 

Inschrijven



Het ontslag in al zijn facetten

 

Een werknemer ontslaan, hoe pakt u dat aan? Er zijn immers verschillende mogelijkheden waarop u een werknemer kan ontslaan en bij elk van deze ‘vormen’ van ontslag horen bepaalde formaliteiten en procedures die u moet respecteren. Onze Manager Legal Training Jill Everaert geeft u een praktische kijk op ontslag, wat met de recente rechtspraak rond discriminatie bijvoorbeeld, in hoeverre kan je sociale media gebruiken bij ontslag en vanaf wanneer heb je te maken met een kennelijk onredelijk ontslag?

Inschrijven



Ontwar de knoop van internationale tewerkstelling, 10 vragen beantwoord

 Internationale Tewerkstelling 

De regelgeving rond internationale tewerkstelling is geen lachertje, ziet u door de bomen het bos nog? Consultants Bart Hollebekkers en Elke Brees ontwarren samen met u de knoop van internationale tewerkstelling. Aan de hand van 10 vragen wandelen ze samen met u doorheen het landschap van internationale tewerkstelling en verleggen ze voor u de grenzen. Zo vindt u opnieuw uw weg en krijgt u antwoord op de 10 meest prangende vragen rond internationale tewerkstelling.

Inschrijven



Een efficiënt verzuimbeleid opstellen doet u zo

 

Het ziekteverzuim in België steeg de laatste tien jaar met 33%. Zo was de Belgische werknemer in 2008 gemiddeld 9,4 dagen afwezig van het werk en steeg dat aantal naar 12.1 dagen in 2017. Verzuim brengt ook een niet te onderschatten kost met zich mee voor bedrijven, gemiddeld 1.000 euro per voltijdse werknemer. Investeren in een efficiënt verzuimbeleid loont dus zeker de moeite. Consultant Machteld Boex bekijkt samen met u hoe u best werkt aan een proactief aanwezigheidsbeleid en hoe een verzuimanalyse, waarin cijfers een belangrijke rol spelen, uw organisatie kan helpen om afwezigheid naar een aanvaardbaar cijfer terug te brengen.

Inschrijven



Vakantiewetgeving anno 2018

 vakantiegeld

Drie keer per jaar is vakantiegeld een populair thema op de payroll-afdeling. Vakantiegeld op een verstaanbare manier uitleggen aan werknemers is allesbehalve simpel. Wat vaak het moeilijkst is, is het berekenen van de vakantierechten, in het bijzonder bij ziekte en progressieve werkhervatting. Annelies Mattheus ex-dossierbeheerder op het SD Worx sociaal secretariaat kent het vakantiegeld als geen ander en duikt graag samen met u in deze complexe materie.

Inschrijven



Vragen over uw pensioen en dat van uw werknemer beantwoord

 application 

Dat vragen over pensioen ‘hot’ zijn, bewijzen de lange wachttijden bij de pensioenlijn en een overwerkte pensioendienst. Werknemers zitten duidelijk met veel vragen als het op hun pensioen aankomt. Nicole Meersman maakt u wegwijs in de spelregels van het pensioen en de wijzigingen die vanaf 2019 hun invloed zullen hebben. Na deze workshop kent u het antwoord op de meeste pertinente vragen over de pensioenopbouw van uw werknemer.

 

Inschrijven



Mobiliteitsbudget of mobiliteitsvergoeding: hoe maakt u de beste keuze?

 bedrijfswagen 

Alternatieve manieren van verlonen waren de afgelopen maanden niet uit de actualiteit weg te denken. Een competitief en aantrekkelijk verloningspakket vormt voortaan een integraal onderdeel van elk modern HR-beleid, zo ook het mobiliteitsbudget en de mobiliteitsvergoeding. Via deze manieren van vergoeding zorgt u er als werkgever voor dat werknemers hun verplaatsingen efficiënt en op maat van hun behoeften kunnen organiseren. Mobiliteitsexperte Veerle Michiels bekijkt samen met u welke oplossing het best past binnen uw organisatie en welke de gevolgen zijn.

Inschrijven



Digitale transformatie en de moderne werkplek

Technologie evolueert razendsnel en digitalisering transformeert nu ook de werkomgeving en belevingswereld van medewerkers, in positieve én negatieve zin. Wat zijn valkuilen van digitalisering, maar vooral welke opportuniteiten en meerwaarde kan het creëren voor de werkplek van de toekomst? Hoe gaan organisaties om met digitalisering en wat kunnen zij ondernemen om gestalte te geven aan de moderne werkplek?

Inschrijven



Algemene Voorwaarden

 • Voor deelname aan de Dag van de Payroll Professional betaalt u 100 euro. In ruil krijgt u een waardebon van hetzelfde bedrag. Die kan u inruilen voor korting op een opleiding naar keuze van SD Worx Learning.
 • Op 4 oktober - en alleen op deze dag - is deze code van 100 euro het dubbele waard
 • Alle open opleidingen van minimum 1 volledige dag van SD Worx Learning komen in aanmerking 
 • Prijs exclusief BTW
 • Uw waardebon is geldig van 04/10/2018 tot 30/04/19
 • Korting geldig voor opleidingen die starten voor 31/12/19
 • Korting niet geldig voor opleidingen op maat/in company of de Dag van de Payroll Professional
 • Korting cumuleerbaar met KMO-portefeuille
 • Geen Duo-leren, andere kortingen of voordelen van toepassing
 • Veranderen van workshop is niet mogelijk
 • Kosteloos annuleren van een inschrijving is mogelijk tot 1 weekvoor de Dag van de Payroll Professional 2018
 • Programma van de Dag van de Payroll Professional 2018 onder voorbehoud
 • Ik geef SD Worx toestemming om mijn getuigenis te gebruiken in haar externe communicatie