Ons team van sociaaljuridische trainers staat voor u klaar

Trainers

Recent gestart op de HR-afdeling? Na een lange tijd van afwezigheid terug aan de slag? Dan is nu hét moment om u zo snel mogelijk (terug) in te werken. Een opleiding op maat is dé garantie op succes. Hierbij is SD Worx Learning uw beste leerpartner. We hebben voor elke HR-professional een opleiding die aansluit bij zijn specifieke leerbehoefte.

Aan de hand van enkele vragen vindt u makkelijk uw weg in onze basisopleidingen:

Schema payroll 


Laat u overtuigen door onze troeven

SD Worx Certified Payroll ProfessionalMeer info

Duo-leren: individueel én als organisatie meer leerresultaatMeer info

Maak gebruik van de kmo-portefeuilleMeer info

Maak kennis met onze trainers

Annelies Mattheus

Annelies Mattheus - Trainer

Annelies is afgestudeerd in de richting Human Resources. In haar opleiding heeft zij zowel kennis mogen maken met de softe als de harde kant van HR.Lees meer

Nicole Meersman

Nicole Meersman - Trainer

Nicole behaalde haar diploma “Administratief recht” in 1985 aan de Provinciale Hogeschool in Brussel. Haar opgedane kennis kon Nicole onmiddellijk in de praktijk toepassen.Lees meer

Saartje Brits

Saartje Brits - Trainer

Na haar studie communicatiemanagement specialiseerde Saartje zich in bedrijfseconomie en -beleid. Nadien ging ze aan de slag in ‘human resources’.Lees meer

Laat u inspireren door getuigenissen van enkele klanten

"Naam van de opleiding vat het perfect samen: "de essentie". Aan te raden voor iedereen die nood heeft aan een degelijke basiskennis van sociaal recht met betrekking tot HR."
Erwin  Lavens, HR Assistant - Switch - De essentie van sociaal recht

"Het is een heel goede cursus wanneer je van nul moet beginnen op vlak van sociale wetgeving. Het wordt duidelijk, rustig, helder en to the point uitgelegd."
Lien Van Raemdonck, HR Assistant - Bilfinger Industrial Services- De essentie van sociaal recht

"De cursus is letterlijk opgebouwd van het begin van de loopbaan tot aan het einde van de loopbaan, wat ervoor zorgt dat je helemaal mee bent na afloop van de opleiding. Een aanrader!"
Sander Meyns, HR-department - The Lodge Group - Zo past u sociaal recht toe!

“Een sterk aanbevolen, uitgebreide en boeiende opleiding voor (beginnende) HR medewerkers! Theorie en praktijk vloeien mooi door elkaar en er wordt ruim de tijd genomen om gevallen en problemen te bespreken die bij jou op de werkvloer gebeuren. Ook het allerlaatste gedeelte over de vakbonden is zeer interessant, zelfs wanneer je er nog nooit mee te maken hebt gehad!”
Valérie Devis, Kawasaki Motors Europe - Personeelsbeleid in al zijn facetten