HR is onze specialisatie
We kiezen resoluut voor onze eigen kracht: HR. Geen commerciële trainingen, IT of taalopleidingen bij SD Worx Learning. Neen, we bieden opleidingen voor u als manager of HR medewerker in verband met het tewerkstellen, sturen en motiveren van medewerkers.

Dus enkel HR maar wel alles van HR: payroll, sociaal recht, reward, rekrutering, development, leadership, enz.

Die focus is een gevolg van onze passie. Dankzij die focus en diepgang zijn we inmiddels de grootste HR-dienstengroep van het land en werken de meeste HR-specialisten voor of met SD Worx.

CV- Power
De opleidingen van SD Worx Learning hebben dan ook behoorlijk wat CV-power. Een sociaal- juridische of HR-opleiding bij SD Worx Learning is gekend bij werkgevers en HR-departementen. Een SD Worx Learning certificaat geeft uw CV een boost. Want de markt weet wat uw kennis waard is!

Just in time
Dankzij deze focus hebben we inmiddels ook een enorm netwerk met ondernemingen, overheidsadministraties en specialisten uitgebouwd en slagen we er in om de belangrijkste HR-trends of sociaal-juridische wijzigingen te doorgronden, te duiden en te trainen. U kunt erop rekenen dat u bij SD Worx Learning op tijd de juiste kennis, met de juiste onderbouw en achtergrond krijgt wanneer u die nodig heeft.