Resultaatgericht leren met de "Connected Learning Experience"

Leren gericht op uw resultaten. Daar gaan we voor bij SD Worx Learning. Om dat te bereiken, creëren we een heel eigen leeraanpak: de “Connected Learning Experience”.

Voor SD Worx zijn opleiden en trainen geen losstaande leeractiviteiten. Integendeel, ze zijn verbonden met vier essentiële dimensies:
  • U als deelnemer: uw sterktes en troeven staan centraal en we bouwen verder op wat u al kent en kunt. Daarbij kunt u rekenen op een waarderende en positieve aanpak die wij bewust en overtuigd hanteren.
  • De doelstellingen van uw organisatie: onze leerinterventies zijn result driven en dragen zichtbaar bij aan uw HR- en ondernemingsresultaten.
  • Uw trainer: uw toegang tot gespecialiseerde kennis en ervaring: u ziet 1 trainer maar in werkelijkheid geniet u van de knowhow van een volledig team van kenniswerkers en ervaringsdeskundigen. We verbinden onze trainers met de kracht van SD Worx, haar R&D center, praktijkervaring en systeemkennis.
  • Uw optimale tijdsinvestering: we verbinden al onze leerinterventies in de tijd zodat u zowel voor, tijdens als na de training het leereffect optimaliseert.
Het is dankzij deze zorg voor de juiste verbinding dat we spreken over een unieke manier van leren. De Connected Learning Experience garandeert de toepasbaarheid en duurzaamheid van uw leervaring.