Ons advies? Kies voor SD Worx Consulting

Hoe we ook uw project tot een succes maken …

Behalve onze absolute focus op de rol van de ménsen in uw onderneming, blinkt SD Worx Consulting uit dankzij vier kenmerken:
  • Onze specifieke aanpak, gebaseerd op vijf stevige pijlers (the ‘SD Worx Consulting way’): uw medewerkers staan op elk moment centraal in het project, we vertrekken steevast vanuit uw specifieke situatie, bieden een oplossing op maat, gebruiken een heldere methodologie, en zorgen voor pragmatische oplossingen die we ook vlot in de praktijk brengen.
  • Onze brede visie: dankzij onze Full Circle visie op HR ziet elke consultant van SD Worx de samenhang tussen uw HR-kernprocessen. Daardoor hebben onze specialisten een goed overzicht en kunnen ze de juiste linken leggen op het juiste moment. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat onze aangereikte payroll- of HR-oplossingen alle sociaal-juridische optimalisaties binnen de wet optimaal benutten.
  • Onze ruime expertise & praktijktoepassing: SD Worx beschikt over sterke consultancyknowhow die we op verschillende terreinen voor u aan het werk zetten: in opleidingen, softwaresystemen of onder de vorm van een outsourcingstraject.
  • Onze blik op de maatschappelijke context: we doen voortdurend beroep op SD Worx Research & Development, ons kenniscentrum. Zo houden we de vinger aan de pols van de maatschappelijke evoluties en de context waarin uw organisatie functioneert (demografische evoluties, war for talent, internationale trends, do more with less, …). Onze oplossingen zijn ingebed in de praktijk en anticiperen op aankomende evoluties.