SD Worx Business Process Outsourcing: uitbesteed is welbesteed

HR-processen uitbesteden? Als grootste HR-consultancybedrijf van België is SD Worx uitstekend geplaatst om u daarbij te begeleiden. We snijden ons BPO-aanbod (Business Process Outsourcing) helemaal op maat van uw organisatie. SD Worx kan alle essentiële HR-processen van u overnemen, in de mate dat u dat wil. 

Wat u er bij wint? Met de hulp van SD Worx is uw HR-afdeling een strategische partner die uw bedrijf of organisatie naar een nog hoger niveau tilt.

Onze BPO-oplossingen

 • Payroll BPO

  Payroll BPO biedt, in diverse vormen, een duurzame oplossing voor alle organisaties die hun payroll en hun personeelsadministratie in de handen van specialisten willen geven.

 • Full HR BPO

  U wil dat uw HR-organisatie zich volledig concentreert op haar core business? U wil uw medewerkers strategischer inzetten? U wil uw HR-processen verbeteren en duurzamer maken, zodat u zeker bent van een goed resultaat op lange termijn? Dat kan door taken en processen uit te besteden aan SD Worx Business Process Outsourcing (BPO). U bepaalt welke processen u uitbesteedt, wij nemen de verantwoordelijkheid ervoor over. SD Worx optimaliseert het proces, en garandeert u het resultaat dat u voor ogen heeft.

 • On site payroll voor grote ondernemingen

  Onze payrollspecialisten kunnen tijdelijk, maar ook op structurele basis, ingezet worden op uw personeelsafdeling om u te helpen bij uw personeelsadministratie.

 • HR Assistants voor grote ondernemingen

  Onze payrollspecialisten kunnen tijdelijk, maar ook op structurele basis, ingezet worden op uw personeelsafdeling om u te helpen bij uw personeelsadministratie.