hr-strategie kracht data

Met data gefundeerde hr-strategie

Meer en meer speelt de hr-afdeling de rol van strategisch adviseur. Een stevig toekomstplan tekent je uit op basis van de inzetbaarheid, vaardigheden en kennis van je medewerkers. Het is immers je ‘workforce’ die de doelen die je vooropstelt, moet waarmaken. Het is aan je personeelsdienst om die data te verzamelen en te gebruiken, bijvoorbeeld bij de rekrutering van nieuwe medewerkers.
hr strategie data

Benut data om je organisatie vleugels te geven

Bij SD Worx ontwikkelden we een interactieve online rapporteringstool waarmee je je personeelsgegevens analyseert en vergelijkt met cijfers van vergelijkbare bedrijven in je branche. Die data kun je vervolgens verrijken met cijfers over het engagementsniveau in je organisatie. Hiervoor hebben we specifieke meetinstrumenten ter beschikking. Daarnaast kunnen we je helpen je data onder de loep te nemen (HR Analytics), zo werkpunten voor je huidige hr-beleid te identificeren en voorspellende – predictieve – modellen te bouwen om tijdig risico’s te kunnen inschatten en er een antwoord op te formuleren. En uiteraard staan onze consultants voor je klaar mocht je met vragen zitten over hoe je bepaalde data kunt verzamelen of gebruiken, of andere begeleiding nodig hebben.

Het resultaat: je beschikt over stevige funderingen om je strategie en beleid op te bouwen en het beste uit elke werknemer naar boven te halen.

Onze oplossingen

HR Analytics: stuur je hr-beleid op basis van data

Meer Info

Gerelateerde opleidingen

opleidingen hr data

Stap III: Van HR-rapportering naar HR-analytics: HR intelligence | 2 dagen

Deze opleiding biedt u een aantal theoretische inzichten en geeft u tips om valkuilen te vermijden bij het bepalen, berekenen en analyseren van relevante ken- en stuurgetallen.

Lees meer

HR-rapportering in een operationeel dashboard | 1 dag

Hoe kan u een adequate rapportering opzetten zodat u komt tot een operationeel dashboard vanuit HR? Deze opleiding geeft u naast theoretische inzichten ook concrete handvaten om de juiste rapportering op te stellen. U beschikt over de meest voorkomende parameters en KPI’s en kan deze visueel ter beschikking stellen.

Lees meer