Futureproof oplossing voor talentmanagement | SD Worx

SD Worx Talentmanagementsuite: duurzaam inzetbare medewerkers als hefboom voor succes

Binnen een context van voortdurende verandering zijn gedreven medewerkers de sleutel tot het succes van elke organisatie. Tegelijk evolueren de verwachtingen van die medewerkers. Zij zoeken een job die hen op het lijf geschreven is, waar ze betekenis en voldoening in vinden. Ga voor wendbaar leiderschap en een totaalbeeld van je beschikbare talent met onze SD Worx  Talentmanagementsuite.

Vraag demo aan

Voordelen voor jouw organisatie

 • Kort op de bal: haal de banden aan met je medewerkers. Zo kun je vlot coachen en feedback geven met de functionaliteiten rond ‘continuous conversation’.
 • Persoonlijke aanpak: de talentmanagementsuite geeft op basis van coaching- en evaluatiegesprekken leernoden aan, zodat je iedereen een ontwikkelingsplan op maat kunt bieden.
 • Al je talent in kaart: bekijk welke competenties je precies in huis hebt om je medewerkers nóg doeltreffender in te zetten. Je spot ook snel nieuwe leiders en stoomt hen klaar voor nieuwe rollen.
 • Op naar een leercultuur: je zorgt ervoor dat levenslang leren een tweede natuur wordt voor je medewerkers. Zo boosten ze hun eigen duurzame inzetbaarheid.
 • Basis voor aanwervingen: je krijgt een beter zicht op welke profielen je team sterker maken en dat zowel qua competenties als culture match.
 • Snel op weg: na enkele weken staat de plug-and-play versie klaar en kunnen je medewerkers met een minimum aan opleiding meteen aan de slag met talentmanagement binnen je organisatie.
 • Modulaire opbouw: kies zelf hoe jouw talentmanagementsuite eruit ziet. Start bijvoorbeeld met ‘opleidingen’ of ‘rekrutering’ en breid uit wanneer je noden veranderen.
 • Gebruiksvriendelijk: de talentmanagementsoftware is heel toegankelijk en brengt een echte meerwaarde met chatbots, concrete suggesties en slimme processen.

Vraag een demo

Wat we je bieden

 • Talent acquisition: talent aantrekken doe je voortaan via meerdere kanalen. Je maakt je selectieproces slimmer en boost zo je productiviteit. Je bouwt een sterke band op met kandidaten door hen bij elke stap in het middelpunt te plaatsen: van bij het eerste contact tot de onboarding.
 • Performance & competencies: geef je medewerkersbeleving een nieuw elan door individuele ambities te ondersteunen via continue performancegesprekken. Leg doelstellingen vast voor al je medewerkers en pas ze tijdig aan op basis van verworven inzichten voor tal van aspecten.
 • Talent review: identificeer sleutelcompetenties, stel persoonlijke trajecten samen op en volg de vooruitgang van je medewerkers op de voet.
 • Learning: maak werk van een leercultuur met gepersonaliseerde en doorlopende leerervaringen. In één applicatie krijg je de tools in handen om het plannen van trainingen te optimaliseren, altijd te voldoen aan de normen en logistieke vraagstukken makkelijk op te lossen.
 • Totaaloplossing binnen de SD Worx suite: het pakket is een uitbreiding op de SD Worx suite waarin payroll, core hr en talentmanagement perfect samenvloeien.

Voor deze talentmanagementsuite werken we samen met Talentsoft, een strategische speler en expert binnen het domein van Talent Management. Zij zijn niet alleen de Europese marktleider omdat hun software toonaaangevend is, maar ook omdat ze weten hoe ze de diversiteit van de Europese praktijken en regelgeving moeten managen.

Wil je hier graag meer over weten of bekijken wat jouw mogelijkheden zijn? Stel vrijblijvend je vraag en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Stel je vraag