Engagement

Maak werk van engagement

Om je bedrijf te laten groeien en bloeien ben je afhankelijk van de inzet van je medewerkers. Je ambities kun je pas waarmaken wanneer iedereen het beste van zichzelf geeft. Maar je kunt de werkdruk niet blijven opvoeren, want dat heeft een nefaste impact op de motivatie van je personeel en de kwaliteit van hun werk.

Hou je personeelsdata tegen het licht

Om de motivatie hoog te houden en daarmee ook kwaliteit te blijven garanderen, volstaan vaak vier eenvoudige vragen: wie? Wat? Waar? Wanneer? Zo bepaal je of je het juiste aantal medewerkers inzet, hen de taken laat uitvoeren waar ze goed in zijn, op de afdeling waar ze het meeste verschil kunnen maken en op het juiste moment.

Analyse van verloop-, verzuim- en andere data en de benchmarking ervan met soortgelijke spelers in jouw regio of sector zijn hierbij van goudwaarde. Bij SD Worx beschikken we bijvoorbeeld over een grote hoeveelheid data omtrent verzuim in België.

Breng het engagementsniveau in kaart

Verder ontwikkelden onze engagementexperts enkele meetinstrumenten waarmee je het engagementsniveau van je personeel in kaart brengt en continu een vinger aan de pols houdt. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een rits opleidingen of advies op maat rond het motiveren engageren van je medewerkers.

Onze oplossingen

Pulse: realtime feedback voor een groter engagement en sterkere resultaten

Meer Info

Vereenvoudig en automatiseer je talentmanagement met eBlox HR of SAP SuccessFactors

Meer Info