efficiënt werken goede personeelsplanning

Zet je personeel efficiënt in

Werkt je personeel echt efficiënt of zijn bepaalde processen voor verbetering vatbaar? Om dat te weten te komen, is een grondige analyse een must.  Je moet immers een beeld hebben van de nodige tijd om een opdracht af te werken, de vereiste vaardigheden én de factoren die een optimale samenwerking eventueel in de weg staan.

Je planning in een oogopslag

Vanuit SD Worx reiken we je de nodige tools aan om je planning te organiseren en op elk moment het overzicht te behouden: de gepresteerde uren per medewerker via tijdsregistratie, wat er nog dient te gebeuren om een taak af te werken enzovoort. Zo sta je niet voor onaangename verrassingen en kun je gericht bijsturen.

Sleutelen aan de werkprocessen

Wil je de productiviteit en resultaatsgerichtheid van je teams bevorderen, dan komen daar doorgaans ook andere aspecten bij kijken: werkprocessen, communicatie, samenstelling van takenpakketten … Ook het omdenken van klassieke functies naar een aantal generieke rollen kan de flexibiliteit en inzetbaarheid van je medewerkers bevorderen. Onze consultants staan klaar met advies en praktische tips. Of volg een van onze interessante opleidingen rond dit topic.

Flexibeler werken

The Future of Work dekt vele ladingen: van glijdende uren, thuiswerk tot ploegenarbeid en flexibele of variabele uurroosters. Flexibel werken biedt kansen voor werknemer én werkgever, zoveel is duidelijk. Is er binnen jouw onderneming nood aan flexibiliteit, maar deins je terug voor de wettelijke spelregels? SD Worx ondersteunt je om flexibel te werken binnen de juridische krijtlijnen.

Onze oplossingen

Protime: tijdregistratie voor efficiënte personeelsplanning en geoptimaliseerde hr-processen

Meer Info