SD Worx en Televic Education samen naar de gezondheidssector voor opleidingen

9 maart 2017

HR-dienstverlener SD Worx en softwareleverancier Televic Education koppelen hun HR-softwarepakketten aan elkaar. Met hun gezamenlijk aanbod richten ze zich in eerst instantie tot de social profit markt voor de organisatie en opvolging van opleidingen.

Televics e-learningsoftware EduQare is volledig complementair met de Learning & Development module binnen het eBlox HR pakket van SD Worx. “Onze module binnen eBlox HR maakt het mogelijk om een volledig opleidingsbeleid te automatiseren in de privésector. We bouwden die module samen met een tiental ziekenhuizen verder uit om nu ook helemaal aan de behoeften te voldoen van ziekenhuizen en woonzorgcentra. Maar zelf leveren wij geen content of tools voor alles wat te maken heeft met e-learning, e-practise en kennis meten. Dat doet Televic wel”, zegt David Verreth, Business Unit Manager bij SD Worx.

Met EduQare van Televic Education kun je zelf leer-, oefen- en testmodules aanmaken. Het platform beschikt ook over specifieke content voor de medewerkers in de gezondheidszorg. Om wettelijk in orde te zijn moeten zij de procedures en regels kennen en tal van certificaten en kwaliteitslabels (accreditatie) behalen.

Deze samenwerking zorgt voor een verregaande integratie tussen beide oplossingen met diverse voordelen voor HR, de leidinggevenden en de medewerkers”, zegt Joris Vanholme, Business Development manager bij Televic Education.

De koppeling tussen de software werd door beide bedrijven samen ontwikkeld. SD Worx en Televic Education zullen klanten uitwisselen en samen de markt op gaan. Drie ziekenhuizen zijn momenteel al in opstart.